30 січ. 2014 15:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Політика
0

76

0

Фракція «Єдність» хоче переформатувати Вінницьку облраду

Фракція «Єдність» хоче переформатувати Вінницьку облраду

Депутати опозиційної фракції запропонували голові облради Сергію Татусяку вийти з лав ПР, або подати у відставку


Фракція «Єдність» хоче переформатувати Вінницьку облраду

 Фракція «Єдність» у Вінницькій обласній раді виступає за переформатування депутатського складу й формування нової більшості обласного парламенту.

Про це йдеться у зверненні фракції до голови та депутатів облради, яка опублікована в газеті «33-й канал».

«Фракція «Єдність» виступає з ініціативою створення нової демократичної більшості у Вінницькій обласній раді та зміни її керівництва», - йдеться у документі.

Окрім того, «Єдність» звертається до голови облради, «який виступив за європейські та демократичні цінності, якщо він є людиною, яка їх дотримується, — вий­ти із Партії регіонів разом із іншими депутатами від ПР. В іншому випадку — подати у відставку».

Фракція «Єдність» була і за­лишається опозиційною до дію­чої влади, вітає відставку уря­ду Азарова та початок форму­вання демократичної більшості у Верховній Раді України.

Нагадаємо, що у грудні 2013 року до фракції Партії регіонів у Вінницькій облраді увійшли Микола Юрчишин та Анатолій Бондар з фракції Народної партії та вийшов Олександр Мельник.

Зараз у Вінницькій обласній раді діють фракції Партії регіонів ( 67 депутатів), партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "( 24 ), партії " Єдність "( 19 ) і" Фронту змін " ( 9 ), ще 13 депутатів Вінницької облради є позафракційними.

ВИННИЦА.info


0
0