1 лют. 2014 15:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Політика
0

82

0

Гройсман створив «свою філію» у Вінницькій облраді

Гройсман створив «свою філію» у Вінницькій облраді

 Розпустилась фракція «Фронту змін» та з «Єдності Вінниччини» вийшло 5 депутатів. Вони й створили нову групу «Совість України» у складі 12 депутатів


Гройсман створив «свою філію» у Вінницькій облраді

 7 депутатів з фракції «Фронт змін» та 5 з «Єдності Вінниччини» у Вінницькій обласній раді створили нову групу «Совість України».

Відповідна група створена сьогодні під час позачергової сесії обласної ради. Проводить сесію перший заступник Вінницької облради Ігор Кревський у зв’язку із тим, що голова облради Сергій Татусяк перебуває на лікарняному.

Зокрема нова група «Совість України» складається з 5 депутатів обласної ради, які вийшли з фракції «Єдність» - це Валерій Коровій, Павло Каленич, Іван Лєта, Василь Тарасюк й Микола Янченко.

Також під час сесії фракція «Фронт Змін» заявила про саморозпуск й ще 7 депутатів увійшли в склад групи «Совість України»: Тетяна Височанська, Сергій Волков, Анатолій Ворона, Володимир Кістіон, Сергій Кудлаєнко, Юрій Мазур, Сергій Пугачов. До новоутвореної групи не увійшли лише 2 «фронтовика» - Юрій Македон та Ярослав Чернега.

Таким чином нова група складається із 12 депутатів облради. Очолив групу «Совість України» Валерій Коровій.

Нагадаємо, що мер Вінниці Володимир Гройсман у 2010 році переобрався на посаду, як висуванець партії «Совість України». Окрім цього до складу Вінницької міської ради пройшли 34 з 50 депутатів міськради.

ВИННИЦА.info


0
0