4 квіт. 2012 17:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

85

0

Кого дурить голова вінницького КОДу Донець?

Кого дурить голова вінницького КОДу Донець?

Народний депутат Наталія Королівська каже, що не звільняла Віталія Донця з посади свого помічника і він минулої п’ятниці приїздив до неї


Кого дурить голова вінницького КОДу Донець?

У Вінницькому політичному бомонді знову скандал. Виявляється керівник міської організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Віталій Донець, який очолює обласний осередок «Комітету опору диктатурі» не припиняв працювати помічником депутата Верховної Ради Наталії Королевської, яку 14 березня виключили з фракції «БЮТ-Батьківщина».

Журналісти поцікавились, чи звільнила вже вона свого колишнього помічника згідно з поданою ним заявою. Це викликало у Королевської неабиякий подив.

«Не знаю, я в п’ятницю з ним бачилась, він нічого не казав. Навпаки, свого часу він мене довго просив, щоб я взяла його помічником народного депутата», - сказала Королевська.

 \"\"

Нагадаємо, що 14 березня у Верховній Раді було офіційно оголошено про виключення Наталії Королевської з фракції «БЮТ-Батьківщина».

Тоді ж, голова вінницької обласної організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Людмила Щербаківська повідомила не збирається відправляти у відставку керівника міської партійної організації та одночасно керівника обласного осередку Комітету опору диктатурі Віталія Донця, який є помічником депутата Наталії Королевської.

При цьому Щербаківська повідомила, що Донець написав заяву про звільнення його з посади помічника народного депутата Наталії Королівської, але «вона ще не прийняла рішення з цього приводу».

Сам Віталій Донець заявив УНІАНУ, що його робота в більшості пов’язана з життєдіяльністю нашого міста, і він як член партії «Батьківщина» брав активну участь у чергових виборах Президента України та у виборах до місцевих рад, не будучи помічником жодного народного депутата.

«Я працюю заради громади нашого міста і маю особисту відповідальність перед виборцями Вінниці, які знають мене і мають право спитати з мене. Помічники жодного з народних депутатів не можуть нести персональної відповідальності за дії народних обранців, яким вони підпорядковуються», - сказав він.

ВИННИЦА.info


0
0