28 лют. 2014 13:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Суспільство
0

75

0

Під шумок революції «ділки» пішли в наступ на багаті підприємства Вінниччини

Під шумок революції «ділки» пішли в наступ на багаті підприємства Вінниччини

 Чому, коли влада в країні змінилися, на вінницькі підприємства ходять озброєні молодики в масках


Під шумок революції «ділки» пішли в наступ на багаті підприємства Вінниччини

 Складна економічна та політична ситуація в країні очевидно є досить сприятливою для окремих ділків. В останні три дні на Вінниччині певна категорія громадян, яка називає себе самообороною або представляючись «Правим сектором» активно почали відвідувати великі підприємства і брати їх під контроль.

Так вчора з’явилась інформація від компанії «Nemiroff» про те що невідомими особами характерної спортивної зовнішності готується захоплення підприємства. Схожого за змістом листа отримала редакція і від підприємства в Козятинському районі «АКВ Українське каолінове товариство», акціонером та інвестором якої є німецька компанія Amberger Kaolinwerke Eduard Kick. Це лише офіційні звернення, які надійшли до ЗМІ та правоохоронних органів.

Але окрім цього вчора активісти взяли під контроль Підприємство «Біолік» що в м. Ладижин – така інформація з’явилась в соцмережах на сторінці організації «Братство», очільником якої є Дмитро Корчинський. Його ім’я пов’язували з провокаціями на Банковій 1 грудня 2013 року. До речі, в повідомленні на своїй сторінці захоплювачі назвали себе активістами Євромайдану, закликали протистояти свавіллю влади. Пояснюючи свої дії, особи зазначають що завод належить регіоналці Богатирьовій, і досі продовжує нелегально постачати спирт для виробництва контрафактної лікеро-горілчаної продукції. Насправді контрольний пакет «Біоліку» (64,3%) належить ладижинському бізнесмену Петру Сандулу.

Спробували нав’язувати свої «послуги» вчора представники «Правого сектору» і на Гніванському кар’єрі, яким володіє депутат Вінницької облради Віктор Берещук.

Кому вигідно робити такі міні-революції, прикриваючись активістами, ім’ям керівника Правого сектора Дмитра Яроша?

Україна таким чином може зробити виток в історії і повернутись до 1917 року, коли "голота" боролась з буржуазією і "кулаками", чим це закінчується ми знаємо.

До речі, щодо Правого сектора Вінниччини під керівництвом Сергія Чумака та сторінок організації в соцмережі Вконтакте – Правий сектор, що був на Майдані у Києві, яким керує Дмитро Ярош, каже, що не має до них жодного відношення.

ВИННИЦА.info


0
0