31 січ. 2014 20:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Влада
0

74

0

Татусяка отруїли?

Татусяка отруїли?

 Голова Вінницької облради просить Олександра Мрихіна провести прокурорську перевірку


Татусяка отруїли?

Голова Вінницької області звернувся до прокурора Вінницької області Олександра Мрихіна із проханням розслідувати факти отруєння працівників виконавчого апарату обласної ради газом, у тому числі і його самого.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Вінницької облради.

«Повідомляємо, що 25 січня 2014 року під час проведення пленарного засідання позачергової 21 сесії обласної Ради 6 скликання невідомі особи зайняли (захопили) сесійну залу, яка знаходиться в адміністративній будівлі обласної Ради, що розташована за адресою: вул.Соборна,70 у м.Вінниці. Під час захоплення в приміщенні лунали вибухи та було застосовано газ. В результаті чого, окремі працівники виконавчого апарату обласної Ради звернулися за медичною допомогою (знаходяться на лікарняному), особисто я теж перебуваю на стаціонарному лікуванні. Прошу Вас провести перевірку та, при наявності ознак злочину, вжити заходів прокурорського реагування», - пише сайт облради.

Наразі, відомо, що окрім Татусяка на лікарняному знаходяться ще кілька молодих осіб жіночої статі, то ж, прокуратурі дійсно треба ретельно перевірити обставини отруєння голови Вінницької облради, адже ця заява з’явилася на сайті облради тільки 31 січня (через майже тиждень після подій). Тож не виключено, що отруєння могло статися зовсім не у приміщенні облради?

ВИННИЦА.info


0
0