29 листоп. 2012 18:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

48

0

Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе

Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе

Нову дорогу у кінці «Вишеньки» вже майже збудували, а на завершення робіт з будівництва трамвайної колії по Келецькій - Барському шосе місто потребує ще 31 млн. гривень


Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе

Вінниця потребує 31 млн. грн. на завершення робіт з будівництва трамвайної колії, яка має закільцювати рух трамваїв, з'єднавши вулиці Келецька та Барське шосе наприкінці мікрорайону «Вишенька».

Про це під час об’їзду сказав мер Вінниці Володимир Гройсман.

«В нас поки що не перераховані 6 млн. грн., які ми маємо отримати для завершення циклу робіт, який планувався на цей рік. Також зараз ми сформували пропозиції й подали їх до Кабінету Міністрів і міністерств щодо включення ще 31 мільйону гривень для завершення робіт з будівництва трамвайної колії на наступний рік. Процес формування бюджету зараз триває і ми сподіваємось на те, що ця позиція буде врахована», - сказав В.Гройсман.

Він зазначив, що виділення потрібних для будівництва коштів дасть можливість не зупиняти процес і продовжувати його відповідно до погодних умов для того, щоб в наступному році завершити будівництво і відкрили це нове сполучення між вул. Келецькою, Барським шосе і Хмельницьким шосе.

Кошторисна вартість проекту з будівництва трамвайної колії становить близько 74 млн. грн., в тому числі 22,7 млн. грн. – це вартість робіт з прокладання 836 м/п дороги та 51,223 млн. грн. – вартість будівництва трамвайної колії 2014 м/п.

Згідно програми капітального будівництва м.Вінниці на 2012 рік на реалізацію цього проекту було передбачено 38,5 млн. грн. (в тому числі субвенція з державного бюджету в розмірі 28 млн. грн. та кошти державного фонду регіонального розвитку в розмірі 8,4 млн. грн.).

Нагадаємо, що роботи по спорудженню трамвайної колії були розпочаті в 2008 році, тоді було виконано робіт на 4,2 млн. грн. за рахунок місцевого бюджету. Але у зв’язку із кризою роботи в період 2008 року не виконувались.

Активне будівництво цієї ділянки дороги було розпочато та проводилось у 2012 році.

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 2

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 3

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 4

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 5

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 6

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 7

 Вінницький автотранспорт першим виїде з Келецької на Барське шосе - фото 8

ВИННИЦА.info

 

 


0
0