7 черв. 2023 15:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

2 хвилини читання

Суспільство
0

455

0

Батькам повернули двох 12-річних дітей, які пішли з дому

Батькам повернули двох 12-річних дітей, які пішли з дому

За минулу добу поліцейські Вінниччини знайшли та повернули додому двох дітей


011

Працівники поліції знайшли та повернули додому 12-річного Матвія із Жмеринського району та 12-річну Катерину з Вінницького району, які 6 червня залишили свої домівки.

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькі області, 6 червня о 19:40 до поліції звернувся староста села Мигалівці Барської місько громади з повідомленням про те, що 12-річний Матвій пішов з дому у невідомому напряму та місце його перебування невідоме. Дитина із собою не взяла телефон й рідні не можуть його знайти.

Начальник відділення поліції № 1 Жмеринського райвідділу поліції Олександр Клименко розповів, що поліцейськими були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи: орієнтували групи швидкого реагування, зібрали на пошуки особовий склад підрозділу, поширили інформацію про зниклу дитину у месерджерах громади.

Згодом зателефонувала місцева вчителька, та повідомила де бачила хлопчика. Завдяки отриманій інформації вечері дитина повернулась додому до батьків.

 Батькам повернули двох 12-річних дітей, які пішли з дому

12-річну Катерину із Гніванської громади почали шукати поліцейські близько 22:00 години. По тривозі був піднятий весь особовий склад Відділення поліції № 2 Вінницького райуправління поліції. За годину неповнолітня були знайдена. Як з’ясувалось, через сварку з батьком дівчинка пішла до знайомої односельчанки.

Батькам повернули двох 12-річних дітей, які пішли з дому - фото 2

Для уникнення подібних ситуацій надалі, з дівчинкою ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду та пояснили, які загрози можуть її підстерігати через таку поведінку.

З початку цього року поліцейські Вінниччини розшукали 158 зниклих дітей, протиправних дій щодо них вчинено не було.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info