9 трав. 2023 10:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

3 хвилини читання

Суспільство
0

491

0

Лісівник з Вінниччини брав участь у звільненні Херсона, а зараз обороняє Вугледар

Лісівник з Вінниччини брав участь у звільненні Херсона, а зараз обороняє Вугледар

28-річний Віктор наразі служить у механізованій бригаді


1

Майстер лісу із Вінниччини  з 28 лютого 2022 року захищає Україну на передовій. Лісівничу професію обрав свідомо, і щиро радий вірному вибору, адже робота в лісі йому до душі. І воювати теж йшов свідомо, адже ще до повномасштабного вторгнення мав досвід бойових дій у зоні АТО.

Про це повідомляє Центральний лісовий офіс.

Впевнений в собі, цілеспрямований і з твердим характером 28-річний Віктор наразі служить у механізованій бригаді.

За час служби воював на різних напрямках. Спочатку була Одеса, бригада морської піхоти. Потім Миколаївський напрямок, де надійно тримали потрібні рубежі, після чого бригаду вивели на тримісячне злагодження знову в Одесу.

Воїн став командиром відділення десантно-штурмової роти. Згодом – штурмові дії на Херсонському напрямку, звільнення Херсона. І зразу ж нове бойове завдання  – Вугледар на Донеччині.

Віктор – небагатослівний, впевнений, цілоспрямований, з твердим характером - надійний командир.

Каже, що на війні лісівники – на вагу золота. Багато дає фахова спеціальна освіта, уміння працювати з картами, проводити артилерійські розрахунки, орієнтуватися на місцевості, знання топографії.

Його високо цінують у механізованій бригаді, де на даний час служить.  Бригада добре відома, але задля безпеки назву бригади не повідомляє.

Віктор - чудовий сім’янин, має люблячу дружину Вікторію та двоє діток - доньку Златославу та сина Богдана, якому ще і пів року не було, як батько пішов на війну з російськими загарбниками.

«Ми захищаємо свою рідну землю, на яку прийшов ворог і нищить все на своєму шляху.  Боремось за нашу незалежність, волю, майбутнє. Я на фронті і мої колеги-лісівники в тилу створюємо нову Україну! І ми все зробимо заради того, щоб наші діти жили у вільній, квітучій країні», - запевняє воїн-лісівник.

Військовий радіє, що на фронті вдалося знайти вірних побратимів, які завжди підтримають бойовий дух і допоможуть у будь-якій ситуації. Разом з ним служить його рідний молодший брат Володимир. Тож брати разом боронять нашу землю і щиро вірять в незламність і Перемогу України.

Лісівник з Вінниччини брав участь у звільненні Херсона, а зараз обороняє Вугледар

Лісівник з Вінниччини брав участь у звільненні Херсона, а зараз обороняє Вугледар - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.infoфото центральний лісовий офіс.