6 черв. 2023 11:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

3 хвилини читання

Події
0

3567

0

На Вінниччині поліцейські розслідують обставини автопригод із чотирма потерпілими

На Вінниччині поліцейські розслідують обставини автопригод із чотирма потерпілими

5 червня у Вінницькій області стались три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмувались четверо людей. Серед потерпілих – неповнолітній. Слідчі встановлюють обставини та причини подій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.


12

За попередньою інформацією слідства, аварія сталась близько 18.00 у Вінниці. 26-річний житель Вінницького району керуючи автомобілем Renault Megane рухаючись по проспекту Коцюбинського на регульованому перехресті допустив наїзд на 14-річного пішохода, який перетинав проїзну частину по регульованому пішохідному переходу на дозволяючий сигнал світлофора.

Внаслідок аварії неповнолітній пішохід доставлений до лікарні, де йому надано медичну допомогу.

Ще одна автопригода сталась близько 10.00 у Липовецькій територіальній громаді. 51-річний водій автомобіля ГАЗ рухаючись по автодорозі біля с.Зозів, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 21-річного жителя м. Липовець, який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті автопригоди 43-річна пасажирка Opel Astra з тілесними ушкодженнями госпіталізована до лікарні.

Того ж дня аварія сталась у Гайсинському районі. Близько 17.00 67-річний житель Дніпропетровської області, водій автомобіля Peugeot, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримав водій та його 51-річний пасажир. Потерпілих доставлено до лікарні.

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За фактами автопригод відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Вінниччині поліцейські розслідують обставини автопригод із чотирма потерпілими

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції