8 черв. 2023 14:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

680

0

На Вінниччині ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та врізався в Toyota. Дві люди госпіталізовані

На Вінниччині ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та врізався в Toyota. Дві людини госпіталізовані

На Вінниччині 7 червня близько 12.00 години на автодорозі Погребище - Тетіїв, неподалік села Павлівка Погребищенської громади сталася дорожньо-транспортна пригода за участі позашляховика та легкової автівки. До медичного закладу із тілесними ушкодженнями потрапили водій та пасажир легковика. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.


01111

За попередньою інформацією слідства, 31-річний водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Toyota Highlander, під керуванням 41-річного жителя міста Погребище.

Внаслідок ДТП, водій ВАЗу та 28-річна пасажирка легковика, жителі села Дзюньків Погребищенської громади, отримали травми й госпіталізовані.

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Вінниччині ВАЗ виїхав на зустрічну смугу та врізався в Toyota. Дві люди госпіталізовані

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини