10 квіт. 2023 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

336

0

На війні загинули двоє захисників з Вінниччини

На війні загинули двоє захисників з Вінниччини

Вічна пам'ять героям


На війні загинули двоє захисників з Вінниччини

Легіони небесного війська поповнили двоє військових з Вінниччини. Сьогодні стало відомо про загибель двох жителів Крижопільської та Барської громад.

Про це повідомили на сторінках громад.

Володимир Микитюк загинув 7 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання. Герою назавжди 34 роки.

На війні загинули двоє захисників з Вінниччини

«Загинув наш земляк Микитюк Володимир Анатолійович, 26 липня 1988 року народження, житель села Іллівка. Солдат Микитюк Володимир Анатолійович був стрільцем-номером обслуги аеромобільного батальйону.

7 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі бойових дій біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області наш Герой-захисник загинув», - сумну новину повідомили на сторінці Тульчинської РВА.

Богдан Пацьора уродженець міста Бар. Герою назавжди 35 років.

На війні загинули двоє захисників з Вінниччини  - фото 2

«У ході виконання бойових завдань, виявивши стійкість, мужність та героїзм загинув захисник, Герой Богдан Пацьра, 1987 року народження. З початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю Богдан привіз свою родину до безпечного місця, а вже 26 лютого 2022 року він не вагаючись пішов у військкомат та став на захист України, тому що любив її та прагнув щоб його родина жила у вільній та незалежній державі», - трагічну звістку повідомила Барська міська рада.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким захисників.

Вічна пам'ять героям.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info