6 черв. 2023 09:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

5 хвилин читання

Суспільство
0

518

0

Сержант з Вінниці розірвав мережу ремейком на пісню «Сігеле-мігиле»

Сержант з Вінниці розірвав мережу ремейком на пісню «Сігеле-мігиле». Відео

Замість барабанів – військові каски та автомат. Вінницький військовий з музикантами оркестру почесної варти наробив «шуму» в соціальних мережах. Любителі «руського» миру у паніці масово почали скаржитись на «вірусне» відео.


7

Серед користувачів соціальних мереж «вірусним» став ремейк на пісню «Сігеле-мігиле» у виконанні військових музикантів. Українські захисники завдають ритму на касках та автоматі під акомпанемент музикантів оркестру почесної варти.

Як з’ясувалося, соліст, який виконує жартівливу композицію – вінничанин Олександр Клец. Нині він молодший сержант окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького. А ідея створення належить Олександру Селезньову – керівнику гурту «Клейноди», який відомий тим, що замість барабанів використовує військову зброю та амуніцію. Він же став режисером та оператором-постановником кліпу. 

«Коли Олександр подав ідею, зрозуміло, що вона мені сподобалась. Я – автор і виконавець пісень під гітару. А тут такий контраст», - розповідає Олександр Клец у ексклюзивному коментарі кореспондентуВінниця.info.

На музику пісні «Сігеле-мігіле» гурту «NAZVA» вінничанин написав власні слова.

«Саме через ці слова на «TikTok» відео заблокували. Нібито, через розпалювання ворожнечі. І це тоді, коли перегляди почали перевалювати за мільйон та 300 тисяч. Але, відео встигли перепостити інші користувачі соціальних мереж. Тому, воно є у відкритому доступі», - говорить Олександр.

Наразі Олександр Клец та Олександр Селезньов працюють над новим відео, яке, як вони обіцяють, стане ще більш популярним та вразить найвибагливіших користувачів соцмереж своєю оригінальністю та драйвом.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео надано Олександром Клецем

1

. Вінницький військовий з музикантами оркестру почесної варти наробив «шуму» в соціальних мережах