25 трав. 2023 16:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

2 хвилини читання

Суспільство
0

4012

0

У Вінниці попрощаються з військовим медиком, який загинув, рятуючи поранених під Бахмутом

У Вінниці попрощаються з військовим медиком, який загинув, рятуючи поранених у Бахмуті

Прощання з Володимиром Миколайовичем Іпатовим відбудеться 27 травня об 11 годині в актовій залі національного університету імені М. І Пирогова.


ipatov

Лейтенант медичної служби Іпатов Володимир Миколайович загинув 23 березня 2023 року у Бахмуті під час евакуації поранених…

Як повідомили у Вінницькому національному медичному університеті ім. М.І. Пирогова, Володимир Іпатов народився 15 травня 1980 р. у Вінниці. Навчався у 26 школі, закінчив її, а потім навчався на відділенні підготовки помічників лікарів для ЗСУ у Вінницькому медичному коледжі ім. акад. Д.К. Заболотного. З 2003-2008 р. - студент фармацевтичного факультету ВНМУ ім. М.І. Пирогова.

Працював в університеті з 2012 року. Асистент кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров'я. Викладав менеджмент та маркетинг у фармації, фармако-економіку, міжнародний маркетинг, соціальну фармацію.

У Вінниці попрощаються з військовим медиком, який загинув, рятуючи поранених під Бахмутом

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України добровільно став на захист рідної країни. Служив у 168 батальйоні вінницької 120-ї бригади територіальної оборони.

Вічна пам’ять і слава українському воїну-медику, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

У Вінниці попрощаються з військовим медиком, який загинув, рятуючи поранених під Бахмутом - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info