11 трав. 2023 12:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57

2 хвилини читання

Події
0

744

0

У вінницькому готелі затримали чоловіка, який влаштував сварку

У вінницькому готелі затримали чоловіка, який влаштував сварку

В ході перевірки з’ясувалося, що 33-річний затриманий перебуває у розшуку за невиконання вироку суду за вчинення домашнього насильства.


3

У Вінниці поліцейські охорони затримали чоловіка, який влаштував сварку у готелі.

Про це повідомляє Управління поліції охорони у Вінницькій області.

Працівниця готельного комплексу натиснула на кнопку «Термінового виклику поліції», оскільки відвідувач почав хуліганити та на зауваження не реагував. Для з’ясування обставин на адресу виїхав наряд реагування.

«Близько 20-ої години на пульт централізованого спостереження поліції охорони Вінниччини надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкту – готельного комплексу на вулиці Миколи Амосова. Працівниця готелю натиснула на кнопку «Термінового виклику поліції», бо один із гостей влаштував у фойє сварку.

По прибуттю поліцейські охорони виявили чоловіка, який, ймовірно, перебував у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Відтак правоохоронці доставили порушника до медичного закладу для огляду. Також у ході перевірки з’ясувалося, що 33-річний затриманий перебуває у розшуку за невиконання вироку суду за вчинення домашнього насильства.

Адміністрація і власник готельного комплексу висловили вдячність поліцейським охорони Ігорю Білику та Івану Войчишену за швидкість прибуття і професіоналізм», - йдеться в повідомленні.

У вінницькому готелі затримали чоловіка, який влаштував сварку

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції охорони