25 квіт. 2023 12:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

206

0

Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики

Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики

Злочинне угрупування затримала поліція


Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики

У Вінниці поліцейські затримали наркоторговців, які продавали амфітамін.

Про це повідомляє пресслужба головного управління національної поліції у Вінницькій області.

До угруповання входили п’ятеро жителів обласного центру: четверо чоловіків та жінка, віком від 36 до 58 років. Під час затримання, правоохоронці виявили в наркоторговців ще зброю та патрони до неї. За попередньою інформацією, підозрювані впродовж 2022-2023 років вибудували розгалужену мережу збуту наркотиків та психотропів у Вінниці. Фігуранти працювали за чітко розподіленим ролями й напрацьованим схемами. До їх обов’язків входило фасування та безпосередній продаж заборонених речовин, пошук нових клієнтів, фінансова складова злочинної діяльності.

За попередньою інформацією, підозрювані продавали заборонені речовини «з рук в руки». Працювали, як з дрібними «клієнтами», так і з оптовими.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили загалом понад 250 грамів амфетаміну та 2-х кілограмів конопель, електронні ваги, зіп-пакети, мобільні телефони, банківські карти, гроші отриманні злочинним шляхом.

Також у 58-річного раніше судимого організатора вилучили револьвер, майже 100 набоїв різного калібру. Лідера угруповання та двох його спільників, віком 36 та 56 років, затримали 21 квітня у Вінниці спецпризначенці КОРД. Їм повідомлено про підозру.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Остаточна правова кваліфікація діям кожного учасника групи буде надана в ході досудового розслідування.

Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики

Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики - фото 2

Вінничани заробляли за один місяць півмільйона гривень, продаючи наркотики - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info