2 листоп. 2021 09:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

148

0

10 причин побудувати будинок з СІП-панелей за канадською технологією

10 причин побудувати будинок з СІП-панелей за канадською технологією

Термін його експлуатації становить мінімум 80-100 років, в ньому буде тепло взимку і прохолодно влітку


З кожним роком будинки за каркасною технологією з СІП-панелей набирають популярність в нашій країні. В цьому немає нічого дивного, оскільки даний метод дозволяє заощадити гроші і час, отримавши добротне постійне житло. Термін його експлуатації становить мінімум 80-100 років, в ньому буде тепло взимку і прохолодно влітку.

image1

Дізнатися всю інформацію і замовити будівництво заміського будинку або дачі в Україні «під ключ» можна в компанії «Bauen Haus» на сайті https://bauenhaus.ua/, де можна знайти всі необхідні контактні дані. Переваги співпраці з компанією наступні:

  • Професійне проєктування під потреби замовника.
  • Власне виробництво матеріалів і комплектуючих.
  • Оплата за фактом виконання робіт.
  • Гарантія на матеріали й готові об'єкти.
  • Побудовано понад 400 будинків з 2013 року.

10 причин віддати перевагу СІП-панелям при будівництві

  1. Швидкість і простота збірки. За 3-4 місяці можна побудувати будинок «під ключ» з внутрішнім оздобленням. Каркас готується в заводських умовах, а на місці відбувається фінальна збірка конструкції.
  2. Енергоефективність. Дана технологія дозволяє економити на енергоносіях. СІП-панелі добре зберігають тепло і прохолоду в будинку, що знижує витрати на опалення та кондиціонування повітря.
  3. Безпека. СІП-панелі – це матеріал, який не підтримує горіння. При грамотно спроєктованій проводці, проживання в ньому буде повністю безпечним.
  4. Екологічність. Матеріали, з яких виготовлено житло, не виділяють шкідливих сполук, безпечні для здоров'я людини й навколишнього середовища.
  5. Міцність і стійкість. При правильному проєктуванні, подібний будинок без проблем витримує ураганні вітри, високе снігове навантаження і землетруси, що перевірено на прикладі Японії.
  6. Економія грошей. В середньому будівництво буде дешевше на 20-30 відсотків, ніж з традиційних матеріалів (цегла, бетон, газоблоки та інше).
  7. Легкий фундамент. Досить стрічково-пальового фундаменту, оскільки каркасний будинок має невелику масу.
  8. Будівництво в будь-який час року. Виконувати роботи можна не тільки влітку, навесні й восени, а й взимку при морозах.
  9. Універсальність. Внутрішнє розташування кімнат можна реалізувати відповідно до будь-яких фантазій клієнта, для дизайнера каркасний будинок – це рай для творчості.
  10. Довговічність. СІП-панелі не схильні до гниття, стійкі до механічних впливів, тому будинок може простояти мінімум 100 років.

image2

Тисячі сімей вже стали власниками енергоефективного і комфортного каркасного житла в Україні, заощадивши гроші та час. Тепер черга за вами – ви не пошкодуєте про свій вибір!