26 груд. 2017 14:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

103

0

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями

 14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями


14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями

 Найдобріша різдвяна історія з чарівними перевтіленнями, танцями й казковою подорожжю в часі чекає вінничан 14 січня об 11.00 та 13.00 у Будинку офіцерів.

Музична вистава «Грінч. Повернення легенди» повідає історію про місто Хтоград і його юну сміливу жительку Сінді Лу, яка намагається зрозуміти, у чому ж справжній зміст улюбленого свята - Різдва?

Одні говорять, що зміст у подарунках, інші – що у прикрасах будинків… Але хто ж дійсно цінує сам дух Різдва, глядачі довідаються тільки на виставі!

- Буде зелений волохатий велетень Грінч, від якого у захваті всі діти! Захоплююча історія! Незвичайні казкові декорації, чарівні спецефекти, багато музичних і танцювальних номерів! – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Вистава є сценічним продовженням відомого американського сімейного фільму «Як Грінч украв Різдво» з Джимом Керрі у головній ролі, створеного за мотивами однойменної казки Доктора Сьюза.

Екранізація історії зеленого волосатого велетня Грінча, якого ніхто не любив, настільки полюбилась глядачам, що фільм «Як Грінч украв Різдво» став найкасовішим фільмом 2000 року, зібравши у прокаті більше 260 мільйонів доларів!

За сюжетом, кожний житель вважав, що Грінч приносить тільки нещастя у місто, діти любили дражнитися й обзивати один одного «противним Грінчем». А таке світле і радісне свято як Різдво з його метушнею й подарунками було для Грінча нестерпним катуванням. І от одного разу, він вирішив зіпсувати всім жителям святковий настрій і вкрасти Різдво... Завадити Грінчу може тільки маленька дівчинка, чия доброта здатна розтопити будь-яке серце... 

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями

Прем’єру шоу-вистави «Грінч. Повернення легенди» «Український театр» презентував на початку 2017-го року. І вже після першого показу стало зрозуміло, що вистава приречена на беззаперечний успіх. У всіх містах, де проходили покази, були абсолютні аншлаги і 100-відсотковий захват глядачів.

Працюючи над виставою «Грінч. Повернення легенди», творці створили її власне музичне оформлення: у виставі звучить авторська музика та аранжування, а у кожній сцені - святкова атмосфера, наповнена чарівництвом і сюрпризами!

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 2

Неймовірні декорації, незвичайні костюми, чудова гра акторів, майстерність балету у комбінації з авторською музикою 14 січня подарують маленьким вінничанам та їхнім батькам незабутні враження і море яскравих емоцій!

Поспішайте зануритися у казкову різдвяну атмосферу!

Адже ніщо не може бути дорожчим за щирі посмішки, дитячий подив і дзвінкий сміх!

Квитки на виставу коштують від 60 гривень.

Квитки можна придбати у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 3

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 4

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 5

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 6

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 7

14 січня вінничани побачать найдобрішу різдвяну історію з чарівними перевтіленнями - фото 8

title