13 трав. 2019 10:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

58

0

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени

0 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського метри української сцени Богдан Бенюк, Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв презентують іскрометну комедію про курйози сімейного життя «Люкс для іноземців»!


20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени

20 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського метри української сцени Богдан Бенюк, Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв презентують іскрометну комедію про курйози сімейного життя «Люкс для іноземців»!

Глядачі опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, а телебачення не заполонило наші душі. За вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики, а європейці багато подорожували й потрапляли в незвичайні ситуації…

«Люкс для ноземців» - це захоплююча комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, де всі жителі святкують фестиваль «Святого Вольфганга», стає ареною дивовижної плутанини і комічних ситуацій, яскравих любовних пригод та неочікуваних дій, які у захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави!


Як відомо, хвилина сміху додає 5 хвилин життя, отже всі, кому пощастить подивитися «Люкс для іноземців», матимуть у своєму життєвому запасі незабутні додаткові години!

Ця комедія розсмішить усіх до сліз!

Вистава повна приколів у стилі «Шоу Бенні Хілла», адже поставлена за мотивами п’єси англійського драматурга Дейва Фрімана, найвідомішим проектом якого став сценарій для телевізійного фільму «Шоу Бенні Хілла».

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени

Крім хвацько закрученого сюжету та безлічі смішних і курйозних сцен, вінничан чекає чимало ексклюзивних сюрпризів.

Богдан Бенюк у шотландському кілті заграє на сопілці-волинці!

Незрівнянна Наталія Сумська доведе, що вона не тільки геніальна акторка, а й оперна співачка – заспіває німецькою!

Анатолій Хостікоєв постане у абсолютно неочікуваному образі!

А насамкінець прозвучить легендарна українська «Черемшина» на саксофоні у живому виконанні! знаного майстра ролей другого плану Василя Мазура!

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени  - фото 2

Яскрава і легка, комедія «Люкс для іноземців» вражає незабутньою атмосферою!

У виставі відтворені неповторні 70-ті роки ХХ століття!

Анатолій Хостікоєв, режисер-постановник вистави, народний артист України:

- Це наша юність, музика Джеймса Ласта, італійська естрада... Це ціла епоха! Після цієї п’єси люди зрозуміють, що життя прекрасне, несподіване, яскраве, треба тільки дивитися на нього позитивно - принаймні, намагатися! Тоді буде набагато цікавіше!

Богдан Бенюк, народний артист України:

- Багато з того, що є у цій виставі - фантазія цього прекрасного і геніального чоловіка – Хостікоєва! П’єсу англійського драматурга Фрімана він багато у чому переробив!

Наталія Сумська, народна артистка України:

- Йдучи на репетиції цієї вистави, я ловила себе на думці, що хочеться забутися - від побуту, проблем, газет, жахливих фільмів на телеекрані, подій у державі, які часом лякають, а часом гнітять. Хотілося відірватися - і потягти за собою в полон театру глядача!Я по натурі оптимістка, тому мені подобається ділитися таким же позитивним настроєм з іншими!

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени  - фото 3

Відправляйтесь у найвеселішу подорож разом з кращими артистами української сцени 20 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Яскраві перевтілення, ситуації, що викликають щирий захват та сміх, і виняткова гра улюблених акторів зроблять цей вечір воістину незабутнім!

Квитки – у касах театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени  - фото 4

20 травня Вінницю чекає найвеселіша подорож з кращими артистами української сцени  - фото 5

Вінниця.info

title