21 жовт. 2021 11:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

225

0

5 критичних помилок фарбування, які зроблять стіни неохайними

5 критичних помилок фарбування, які зроблять стіни неохайними

Фахівці компанії Color Club поділилися інформацією, яких помилок треба уникати, щоб досягнути бездоганної обробки


Особливо в районах з високим рухом транспорту очищення зовнішніх стін від бруду, пилу, потертостей та бризок - це щоденна боротьба. Часте миття стін може допомогти зберегти облік будівлі, але насправді секрет доглянутих стін криється у фарбі.

Використання неправильних фарбувальних засобів, лаків для деревини та способів нанесення може привести до незворотного результату, коли стіни будуть виглядати наче брудні.

Фахівці компанії Color Club поділилися інформацією, яких помилок треба уникати, щоб досягнути бездоганної обробки.

5 критичних помилок фарбування, які зроблять стіни неохайними

Чого треба уникати при виборі фарби для зовнішніх робіт

Деякі кольори, види фарби та методи нанесення можуть привести до надмірного забруднення оселі, коли миття стає виснажливою працею. Уникайте цих поширених помилок при фарбуванні стін:

Основний колір фарби занадто світлий

Якщо вас турбують брудні стіни, яскраво-білий колір, мабуть, найбільша помилка. Будь-які сліди забруднення, пил, дощ, вигорання будуть чітко виділятися на світлих стінах. Натомість шукайте нейтральний колір фарби середнього тону, який може допомогти приховати бруд та недоліки. Наприклад, теплий сірий колір допоможе приховати відбитки пальців у місцях з великою кількістю людей, таких як ігрова кімната або кухня та зберегти світле приміщення.

Придбали найдешевшу фарбу, яку тільки могли знайти

Для найчистішого оздоблення необхідно використовувати якісну фарбу, розуміється це коштує дорожче. Існує велика різниця між балончиком фарби, який коштує 100 гривень, і тим, який коштує 500 гривень. Якість використовуваного продукту напряму впливає на результат і зробить кардинальну різницю в використанні продукту та довговічності. У місцях, де довговічність особливо важлива, наприклад, на кухні чи у ванній кімнаті, подумайте про те, щоб пофарбуватись фарбою преміумкласу, яка забезпечує краще покриття та довговічність. На сайті компанії ColorClub широкий вибір фарб та лаків для зовнішніх робіт преміум класу за привабливою ціною.

Вибрали матове покриття

Світловідбиваюче покриття на стінах має великий вплив на те, наскільки чисто вони виглядають. Загалом, більш блискучі покриття, включаючи напів глянцеві та глянцеві, легше чистити через їх довговічність. Глянцева поверхня краще протистоїть частому чищенню, тому блискуча фарба

добре працює на обробці та кухонній шафі. Миття глянцевих стін, з іншого боку, вимагає ніжного дотику, оскільки деякі агресивні засоби для чищення можуть пошкодити обробку. Матові фарби найкраще працюють в місцях з низьким рухом транспорту та невеликою кількістю людей.

Оскільки глянцеві покриття відбивають світло і можуть підкреслити дефекти, уникайте їх використання на не зовсім гладких ділянках. Якщо на ваших стінах є вади, які треба замаскувати, виберіть більш гладку обробку для більш чистого вигляду.

Належним чином підготували стіни до фарбування

Підготовчі роботи є ключем до отримання чіткого покриття, а чищення стін - це перший крок. Використовуйте розчин тринатрієвого фосфату, щоб видаляти пил або бруд перед фарбуванням. Подумайте про нанесення грунтівки, щоб допомогти фарбі належним чином приклеїтися. Грунтівка особливо корисна, якщо треба приховати поверхневі плями, такі як водяні сліди або сажа від диму. Основний шар грунтовки допомагає створити чистий лист, щоб колір фарби не боровся з плямами під нею.

Ви використали неправильні засоби фарбування

Одна пензлик не підходить для всіх робіт з фарбування. Приділити пильну увагу пензлику або валику, рекомендованим для фарби, яку використовуєте. Найкращий інструмент для проекту фарбування також залежить від типу поверхні. Наприклад, за допомогою валика товщиною 3/4 дюйма на гладких стінах з гіпсу можна створити текстуру, схожу на апельсинову кірку, яку буде складніше утримувати в чистоті. Загалом, для гладких поверхонь потрібні валики з тонким ворсом, тоді як більш грубі текстури, такі як цегляні стіни, вимагають густо тканих валиків, які здатні утримувати більше фарби і потрапляти в щілини.