12 берез. 2018 16:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

122

0

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці

 80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці


80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці

 «Чито гврито», «Мои года - мое богатство», «Виноградная косточка», «Пожелание», «Песня о Тбилиси» та багато інших золотих хітів і найвідоміших грузинських композицій вінничани почують у виконанні неперевершеного Вахтанга Кікабідзе вже 31 березня о 19.00 у Будинку офіцерів.

Концерт пройде у рамках ювілейного туру 80 років, під час якого легендарний артист відвідає 11 українських міст.

З концертами Вахтанг Кікабідзе об’їздив 5 континентів. Його обожнюють мільйони шанувальників декількох поколінь, а фільми за його участю: «Міміно», «Встреча в горах», «Не горюй!», «ТАСС уполномочен заявить» – стали класикою світового кінематографа.

Вахтанг Кікабідзе — це сонячна посмішка і море чарівності! Це сива мудрість Кавказьких гір і відкрита душа джигіта! Це Суліко, Тбілісо, грузинське кіно, вино й Міміно. Його роки як і раніше — його багатство!

 

Артист-легенда, душа Грузії, Людина з великої букви Вахтанг Кікабідзе вже багато років залишається улюбленцем всіх жінок.

Кожна пісня Великого Буби пройнята глибокою життєвою мудрістю і повагою до жінок. 

Його сонячна посмішка, фантастичне почуття гумору і беззаперечна харизма з роками не просто не вгасають, а лише підсилюються.

— Говорять, що головне для будь-якого чоловіка зуміти обрати дві речі: справу життя і супутницю життя. Мені пощастило вгадати і те, й інше! - говорить Вахтанг Кікабідзе.

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці

На своїх концертах, які тривають понад дві години, Вахтанг Кікабідзе відверто спілкується з публікою, розповідає про своє життя і творчість та заряджає всіх своїм незмінним оптимізмом.

- Без гумору і надії жити не можна. На все треба дивитися крізь призму гумору. Я так намагаюся жити. І тоді легше дихати, - ділиться секретом Маестро. - А ще треба робити добрі вчинки. Життя повинно бути гарним, тоді й гарних людей буде більше!

 

 

Тільки живий звук, тільки легендарні пісні, незабутня атмосфера, де панує драйв і колорит Грузії - все це чекає шанувальників таланту Вахтанга Кікабідзе!

31 березня о 19.00 у Будинку офіцерів концерт ювілейного туру легендарного Вахтанга Кікабідзе для кожного глядача стане незабутньою подією, повною безцінних емоцій та найсильніших вражень!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 2

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 3

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 4 

 80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 5

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 6

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 7

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 8

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 9

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 10

80 років Вахтанг Кікабідзе відсвяткує у Вінниці - фото 11

title

title

title