26 серп. 2022 14:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

146

0

Апаратні методи омолодження: який вибрати?

Апаратні методи омолодження: який вибрати?

Сучасна косметологія дозволяє підібрати найкращий метод омолодження як за ціною, так і по ефективності. Останнім часом особливо популярними стали апаратні процедури, якими активно користується багато голлівудських знаменитостей.


Апаратні методи омолодження: який вибрати?

Сучасна косметологія дозволяє підібрати найкращий метод омолодження як за ціною, так і по ефективності. Останнім часом особливо популярними стали апаратні процедури, якими активно користується багато голлівудських знаменитостей. Зокрема вартий уваги СМАС-ліфтинг, детальніше про який можна дізнатись на https://anacosmo.ua/uk/meditsinskaya-kosmetologiya/ultrazvukovoj-lifting-kozhy-altera/. Але є й інші варіанти, наприклад, термаж. То чим відрізняються ці апаратні методи, для чого призначені, який результат дають? Розглянемо далі в статті.

Апаратні методи омолодження: який вибрати?

SMAS-ліфтинг

Проводиться за допомогою ультразвукового апарату АЛЬТЕРА і належить до методів безопераційного ліфтингу. Завдяки впливу хвилеподібного ультразвука на спеціальний м’язово-апоневротичний шар, який ще називають СМАС-шаром, здійснюється глибока підтяжка шкіри. Раніше цю процедуру робили оперативним шляхом, але американці винайшли спеціальний апарат, що визначає глибину розташування цього шару і спрямовує в потрібну ділянку хвилі ультразвуку. В результаті шкіра підтягується й на вигляд стає значно молодшою.

Кому підходить SMAS-ліфтинг?

  • Жінкам віком до 50 років, тобто тим, у кого тільки почали з’являтись вікові зміни.
  • Всім охочим пройти безопераційну процедуру з практично відсутнім реабілітаційним періодом.

У старшому віці, за наявності глибоких складок, ця технологія не настільки ефективна. В таких випадках кращих результатів можна досягти іншими видами пластики. Також СМАС-методику не варто використовувати при онкології, лактації, захворюваннях шкіри інфекційного чи вірусного походження.

Термаж

Це також апаратна методика, але працює вона на основі радіочастотних хвиль. Впливає на глибокі шари дерми без пошкодження поверхневих. Внаслідок руху частинок підвищується місцева температура, що стимулює синтез нових колагену та еластину. Додатково нормалізується кровообіг. В результаті шкіра підтягується, досягається ефект ліфтингу. Термаж, так само як і описана вище апаратна методика SMAS-ліфтинг, дозволяє підтягнути шкіру та розгладити зморшки без оперативного втручання.

Кому підходить термаж?

  • Жінкам після 40 років, оскільки вважається, що радіохвилі мають сильніший вплив, ніж ультразвукові, а відтак здатні відкоригувати глибокі зморшки.
  • Всім охочим стати молодшими без операції, болю, та з мінімальним терміном реабілітації.
  • Підходить для ліфтингу різних ділянок на обличчі, зокрема навколо очей та губ.

Протипоказанням для цієї процедури так само є грудне вигодовування, вагітність та захворювання шкіри. Також термаж не застосовують при діабеті та серцево-судинних захворюваннях. Після курсу омолодження досягнутий результат тримається близько року, тоді як СМАС-пластика здатна тішити вас близько двох років.