11 листоп. 2022 16:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

183

0

Аргентина – Саудівська Аравія: прев’ю та огляд ставок

Аргентина – Саудівська Аравія: прев’ю та огляд ставок

Букмекерська контора Parimatch виставила наступні коефіцієнти на гру Аргентина – Саудівська Аравія


Аргентина – Саудівська Аравія: прев’ю та огляд ставок

Аргентина – Саудівська Аравія: прев’ю та огляд ставок

Боротьба на ЧС-2022 в квартеті С розпочнеться з гри в Лусаїлі між командами Аргентини та Саудівської Аравії. Пізніше в той же день буде зіграний і інший матч групи – Мексика – Польща.

Ось як букмекерська контора Parimatch оцінює шанси команд в групі C на перше місце:

  • Аргентина – 1.40
  • Польща – 6.0
  • Мексика – 7.0
  • Саудівська Аравія – 21.0

Вищевказані коефіцієнти наглядно показують розрив між Аргентиною і Саудівською Аравію. Але це не означає, що південно американцям гарантована перемога.

Коротке представлення команд

Щоб вам було простіше вибирати для матчу Аргентина – Саудівська Аравія ставки, ознайомтесь з короткою інформацією про команди.

Аргентина приїхала в Катар в ранзі одного з претендентів на титул. В Parimatch на чемпіонство альбі-селесте можна поставити по коефіцієнту 6.50. Вище котирується тільки Бразилія. За 4 роки аргентинці вибудували прагматичну і конкурентоздатну команду. Команда взяла титул на Копі-2021 і тепер Мессі і КО мріють про тріумф на ЧС. Варто зазначити, що на мундіалях в східній півкулі аргентинці лиш раз доходили до стадії ½ фіналу.

Саудівська Аравія вважається записним аутсайдером групи С і всього турніру. Разом з тим, не варто забувати, що ЧС проходить в арабській країні в умовах, до яких аравійські гравці добре звикли. Це мабуть головний козир команди. Варто зазначити, що Саудівська Аравія виграла тільки 1 з 13 своїх матчів на мундіалях. Тому не дивно, що БК Parimatch виставила доволі високий коефіцієнт 6.50 на вихід аравійців з групи.

Аргентина – Саудівська Аравія: на що поставити?

Аргентина – Саудівська Аравія: прев’ю та огляд ставок - фото 2

Букмекерська контора Parimatch виставила наступні коефіцієнти на гру Аргентина – Саудівська Аравія: 1.15 – 7.50 – 29.0.

Любий результат окрім перемогли аргентинців буде вважатись сенсацією. Доволі низький коефіцієнт на виграш альбі-селесте для багатьох виглядає непривабливо. На щастя в лінії Паріматч вистачає інших опцій. Ось деякі перспективні варіанти ставок на гру:

  • Фора (-1.5) на Аргентину – 1.58
  • П1/П1 (тайм-матч) – 1.59
  • Тотал більше 2.5 – 1.65

Не забувайте, що Parimatch також запропонує матч для ставок в форматі лайв. Причому клієнти букмекера зможуть паралельно переглядати гру в прямому ефірі на сайті.