21 трав. 2022 11:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

104

0

Була з бабусею: у Ладижині розшукали 4-річну дівчинку

Була з бабусею: у Ладижині розшукали 4-річну дівчинку

Дитина знаходилася зі своєю бабусею, яка є її опікуном


Була з бабусею: у Ладижині розшукали 4-річну дівчинку

20 травня у місті Ладижин поліцейські Вінниччини протягом двох годин розшукали 4-річну дівчинку. На її пошуки підняли усі можливі оперативно-розшукові заходи. Як згодом з’ясувалося, дитина знаходилася зі своєю бабусею, яка є її опікуном. Вони знаходилися на земельній ділянці у 4 км від місця проживання.

Про це повідомляє Гайсинське районне управління поліції.

Близько 13 години на лінію «102» надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя про зникнення 4-річної дівчинки.

Як розповів заступник начальника Гайсинського районного управління поліції Олександр Маценко, по факту зникнення дитини керівництво негайно оголосило оперативний збір особового складу управління поліції та поліцейських Віділення поліції №3.

Для пошуку дівчинки застосували усі можливі оперативно-розшукові заходи. Працівники поліції відпрацьовували територію біля місця проживання, а також обстежили місцеві вулиці, магазини та парк.

Протягом двох годин, прочісуючи територію, знайшли дівчинку. Як виявилося, дитина перебувала увесь цей час зі своєю 54-річною бабусею на земельній ділянці, яка знаходиться близько 4 км від їх місця проживання.

Бабуся являється опікуном дитини, оскільки батьків дівчинки позбавлено батьківських прав за невиконання ними обов’язків та зловживання алкоголем. А до поліції звертався співмешканець опікуна дівчинки.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info