29 жовт. 2021 16:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

98

0

"Чорна п'ятниця" вже близько: коли почнеться і на що варто звернути увагу

"Чорна п'ятниця" вже близько: коли почнеться і на що варто звернути увагу

Щоб не розгубитися в морі пропозицій та не намагатися купити все, що потрапило на очі, експерти радять готуватися до розпродажу


"Чорна п'ятниця" вже близько: коли почнеться і на що варто звернути увагу

"Чорна п'ятниця" вже близько: коли почнеться і на що варто звернути увагу

Грандіозні розпродажі, неймовірні знижки та акції – такі асоціації виникають у любителів шопінгу, коли вони чують слова “Чорна п'ятниця”. Цього року в українських онлайн та офлайн магазинах вона розпочнеться 26 листопада і триватиме три дні. Близько 80 інтернет-магазинів вже заявили про свою участь і готують своїм покупцям цікаві пропозиції та знижки, які поки тримають у секреті. Про те, як підготуватися до розпродажів, які товари можна купити, заощадивши значну суму, розповімо нижче.

Що можна купити за зниженими цінами?

Список рітейлерів які пропонують знижки з кожним роком розширюється. Тому купити товар можливо на будь-який смак та гаманець. Експерти прогнозують великий попит на електронну техніку, побутову техніку, одяг, взуття, товари для занять спортом, косметику та дитячі товари. Ексклюзивні знижки поширюються на товари вітчизняних виробників, а також на продукцію європейських, американських, корейських та японських брендів.

Згідно з інформацією, яку надав сайт с промокодами Codes.com.ua, найбільші знижки пропонують продавці одягу та взуття, до 90%. Суттєво заощадити можна і на покупці побутової техніки. Серед популярних товарів праски, пральні машини, кондиціонери, конвектори, зволожувачі повітря, бойлери. Як припускають експерти, знижки на вищезазначені групи товарів будуть досягати 60%.

Зауважимо, що українським покупцям не обов'язково чекати на “Чорну п'ятницю”, щоб придбати потрібні товари зі знижкою. Купувати за акційною ціною можна постійно, якщо використовувати бонусні пропозиції та купони. Так, наприклад, промокоди Алло з https://codes.com.ua/shops/allo-ua забезпечують знижку до 50% на побутову техніку та товари для дому. Беручи участь в акціях та програмах лояльності цього магазину, можна за зниженою ціною купити також брендові смартфони та смарт-телевізори.

Як зробити шопінг комфортним?

Щоб не розгубитися в морі пропозицій та не намагатися купити все, що потрапило на очі, експерти радять готуватися до розпродажу. Для цього потрібно скласти собі список необхідних покупок, проаналізувати асортимент торгових майданчиків та їх ціни. Не зайвим буде зазирнути на сторінки магазинів у соцмережах — там продавці заздалегідь розміщують інформацію щодо майбутніх знижок та розпродажів, тому можна обрати найвигідніші пропозиції. Варто також порівняти ціни на товари до “Чорної п'ятниці” та під час розпродажу.

Купувати можна не лише онлайн, а й у фізичних магазинах. Потрібно лише врахувати, що ажіотаж досить великий, тому доведеться простояти в черзі, а замовлення в інтернет-магазині дозволяє заощадити і гроші, і час.