22 верес. 2022 12:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

248

0

Чи потрібно туристичне страхування у Польщі?

Чи потрібно туристичне страхування у Польщі?

Туристичне страхування - дуже важливий документ, який допоможе мінімізувати ризики фінансових витрат на здоров'я та допомогти у непередбачених ситуаціях.


Близько трьох мільйонів українців зараз перебувають у Польщі. Коли почалася війна, держава ЄС підтримувала медичне страхування біженців. Але зараз вже можна зіткнутися з проблемами надання безкоштовної медичної допомоги, тому на допомогу приходить туристичний поліс. Туристичне страхування - дуже важливий документ, який допоможе мінімізувати ризики фінансових витрат на здоров'я та допомогти у непередбачених ситуаціях.

Що охоплює туристичне страхування онлайн?

Страховий поліс є насамперед медичним, тобто покриває витрати на медичну допомогу. До неї можна віднести:

  • невідкладну стаціонарну та амбулаторну медичну допомогу;
  • необхідні препарати та обладнання;
  • перебування у лікувальному закладі 15 діб, навіть якщо минув термін дії страхового поліса;
  • термінову стоматологічну допомогу;
  • діагностику та лікування COVID-19;
  • ассістант-супровід 24/7.

Також залежно від страхової компанії та виду туристичного поліса, можна отримати підтримку у забезпеченні стільникового зв'язку, компенсації у разі втрати багажу або затримки та скасування рейсу.

Особливості страхування у Польщі

В усіх європейських країнах страхування та медичні послуги є дуже дорогими, зокрема й у Польщі. Українські біженці мають медичне страхування, яке покриває медичні витрати за документом Pesel. Також клініка LuxMed надає екстрену медичну допомогу українцям, які перетнули кордон після 24 лютого. Але що робити тим, хто не отримував ВНЖ чи будь-які інші документи, а перебуває по 90-денній візі або виїхав за кордон за якийсь час до війни?

Туристична страховка в цьому випадку - це маст-хев, оскільки за надання екстреної медичної допомоги доведеться заплатити велику суму. А тур страховка покриє необхідні витрати та підтримає клієнта 24/7.

Скільки коштує туристична страховка?

Вартість туристичної страховки залежить від вибору країни, від типу поїздки, кількості туристів та їх віку, а також від переліку ризиків, які має покрити страховка. Щоб прорахувати ціну страхового поліса, скористайтесь онлайн-пошукатором Polis.ua. Достатньо вказати необхідні параметри та всі медичні страховки від найкращих страхових компаній України будуть перед очима.

Які переваги турстрахування онлайн?

  • різні страхові пропозиції для поїздок та покриття ризиків
  • швидке оформлення документа, який одразу відправляється на пошту у вигляді pdf-файлу;
  • можливість порівняти страхові варіанти та вибрати найкращий