10 листоп. 2017 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

93

0

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі»

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі»

 Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA.

 

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі»

 Після активного фестивального сезону, у ході якого BRUTTO виступили на одному з найгучніших фестивалів Європи SZIGET, група відправилася у великий тур на підтримку нового альбому «Рокі» по 23 містах України!

Вінницький концерт Сергія Міхалка і групи BRUTTO пройде у День студента, 17 листопада, о 19.00 у нічному клубі «Feride Plaza». Своїх вінницьких фанів панк-рокери порадують усіма своїми найкращими хітами з нового альбому «Рокі», легендарних «Родны край» і «Underdog»!

1 вересня гурту BRUTTO виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його «Бригада Революційного Угару» записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали більше 300 концертів у 15 країнах світу, тріумфально повернулися у Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалів, серед яких – найбільший фестиваль Європи  - легендарний SZIGET.

Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA.

BRUTTO – це більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор. BRUTTO – музичний локомотив. Пісні – його паливо й запал. Фани – його сила і гаряче серце!

- BRUTTO – це група мого життя! - зізнається Cергій Міхалок. - Зараз я граю панк, поруч зі мною спортсмени і професійні музиканти! У нас наймолодша і найбільш зухвала команда! У нас свій неповторний «стайл»! У нас пацани-герої андеграунду! Пазл нарешті складається у чітку, строкату, масштабну картину, від якої неможливо відвести погляд…

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі»

Вже наступної п’ятниці на концерті разом із BRUTTO вінничани будуть відриватися під улюблені хіти: «Воины света», «Гарри», «Мяч», «Kapital», «Танцуй!», «Железный», «Underdog», «Гири», «Середні віки», «Вечірнє сонце», «Веселей», «Гарэза», «Грай», «Рабкор», «Будзь Смелым!», «I Get Wet», «Священный огонь», «Просперо», «Приказ Эрнесто» та багато інших.

А найвіданніші фани на концерті матимуть унікальну нагоду отримати номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти BRUTTO на все життя!

Якщо ваша душа бажає панк-року і шаленого відриву, не пропустіть 17 листопада о 19.00 у «Feride Plaza» концерт BRUTTO!

Квитки у фан-зону коштують 300 гривень.

Придбати квитки на концерт можна на сайті http://bilet.vn.ua , у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх), «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63, (098)101-00-63.

Партнер туру – rozetka.ua.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 2

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 3

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 4

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 5

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 6

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 7

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 8

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 9

День студента у Вінниці – разом з BRUTTO, Сергієм Міхалком і «Рокі» - фото 10

Вінниця.info
title

title