17 листоп. 2021 15:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

141

0

Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 22 питання

Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 22 питання

Сесія пройде в останню п'ятницю місяця


Депутатів Вінницької облради скликають на сесію. На розгляд виносять 22 питання

У Вінницькій обласній раді 26 листопада відбудеться чергова сесія. Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Вячеслав Соколовий.

Перелік питань на чергову 14 сесію обласної Ради 8 скликання

1. Про виконання рішення 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 4 грудня 2018 року № 720 «Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019 – 2021 роки».

2. Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2022-2025 роки.

3. Про Антикорупційну програму Вінницької обласної Ради на 2022 – 2025 роки.

4. Про внесення змін до рішення З сесії обласної Ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 19 «Про обласний бюджет на 2021 рік» (зі змінами).

5. Про затвердження положень.

6. Про затвердження положень щодо окремих питань комунальної власності.

7. Про внесення змін до рішення 12 сесії обласної Ради 8 скликання від 24 вересня 2021 року № 205 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій комунальним підприємством «Вінницяоблтеплоенерго» та дочірнім підприємством «Альтернативна теплова енергія» комунального підприємства «Вінницяоблтеплоенерго».

8. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту м. Жмеринка Вінницької області.

9. Про надання згоди на прийняття земельної ділянки з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Комунальному некомерційному підприємству «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради».

11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, яка належить на праві постійного користування Комунальному некомерційному підприємству «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради».

12. Про внесення змін та доповнень до рішення 8 сесії обласної Ради 8 скликання від 23 квітня 2021 року № 139 «Про надання дозволу закладам охорони здоров’я на укладення договорів про співпрацю з Вінницьким національним медичним університетом ім. М. І. Пирогова».

13. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний клінічний фтизіопульмонологічний центр» Вінницької обласної Ради».

14. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення Вінницької обласної Ради».

15. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр Вінницької обласної Ради».

16. Про Вінницький обласний центр медико-соціальної експертизи.

17. Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний Центр громадського здоров'я Вінницької обласної Ради».

18. Про надання згоди на невід’ємні поліпшення орендованого майна.

19. Про надання згоди на невід’ємні поліпшення орендованого майна.

20. Про передачу транспортних засобів.

21. Про затвердження Передавального акту комунальної організації «Спорткомплекс «Здоров’я».

22. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 8 скликання до Голови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо підвищення розміру прожиткового мінімуму не нижче розміру фактичного прожиткового мінімуму.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info