27 листоп. 2017 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

148

0

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця

 «Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця!


«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця

 Кращий гумористичний проект країни – «Дизель Шоу» завершили гастрольний тур «Прикольна осінь». Актори проїхали 18 міст, дали 36 аншлагових концертів, які відвідали більше 30 тисяч глядачів!

Такий ажіотаж ще раз підтверджує – простий і зрозумілий гумор без політики, що створює святковий настрій і робить людей щасливими від фірмових гумористів «Дизель Шоу», все більше чекають і люблять по всій Україні.

«Дизелі» Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Євгеній Гашенко, Олександр Бережок, Євгеній Сморигін, Вікторія Булітко, Олег Іваниця і Оля Арутюнян стартували в Житомирі. А далі були - Чернігів, Суми, Харків, Полтава, Черкаси, Біла Церква, Луцьк, Львів, Дніпро, Кривій Ріг, Кам’янське, Запоріжжя, Конотоп, Одеса, Южноукраїнськ, Миколаїв і Херсон.  

Особливою популярністю користувалися номери про генерала-реформатора, продавщицю в магазині, стриптизерів на корпоративі, чиновників-хабарників і грішного панотця.

Після концертів глядачі із задоволенням переглядають номера в Інтернеті, встановлюючи нові рекорди. Номер «Стриптизери на корпоративі швейної фабрики» набрав мільйон переглядів, а  «Українка в гаремі арабського шейха» - 1, 5 мільйони переглядів!

У кожному місті «дизелі» ділилися сокровенним із глядачами, співали, запально танцювали, викликаючи самі різні емоції: від нестримного сміху, захвату до, часом, щирих сліз щастя.

У свою чергу глядачі не скупилися на квіти й подарунки для акторів.

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця

Особливо хвилюючим для «дизелів» був концерт у рідному Миколаєві, звідки родом частина команди.

Актор і художній керівник «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов зізнався, що цей вечір став для нього особливим. Вперше на концерт «Дизель Шоу» прийшов його тесть.

- Він був у захваті, обсипав компліментами весь колектив. Дуже зворушливо було в Миколаєві бачити своїх близьких. Вони аплодували, стоячи, довго не відпускали нас зі сцени. У такі моменти думаєш: значить ти у цьому житті чогось добився, зробив так, що батьки пишаються тобою і це дорогого варте, - зізнався Єгор Крутоголов. 

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 2

Завершальним став концерт у Херсоні. «Дизелі» уже давно запозичили веселу традицію в театралів – проводити «зелені» концерти. На сцені можна імпровізувати, «підставляючи» своїх колег несподіваними репліками або діями під час номерів.

- Це був найсмішніший концерт туру, та й в історії «Дизель Шоу». Ми змушували один одного викручуватися, намагалися зробити так, щоб глядач не помітив підступу, але іноді самі не могли стриматися і сміялися. Почалося все з того, що замість дівчинки з балету вийшов хлопчик, Коля Коваль, у жахливій перуці і у короткій спідниці. Потім у номері «Стриптиз» актор замість шортиків вийшов у золотих стрінгах, наші акторки були збентежені. А Віку Булітко ще змусили потриматися за причинне місце! (сміється). У моєму номері замість звуку зламаної шиї на весь зал пролунав звук «зіпсованого повітря». На цьому зал просто вибухнув від реготу. Я такого не очікував. Загалом, і в нас теж трапилася істерика. Ми три хвилини не могли заспокоїтися. Але потім все-таки продовжили і тут знову лунає цей звук. Друга хвиля істерики тривала ще довше. Спасибі нашому звукорежисерові! – розповідає Єгор Крутоголов. - Після 35 концертів ми з радістю похуліганили на сцені, не зламавши сюжетну лінію. вважаю, що цей тур був кращим в історії «Дизель Шоу» - з розривними номерами, щиросердечними моментами, що викликають сльози, особливо, коли це стосувалася нашої країни, об'єднання і кращого майбутнього, якого ми всі прагнемо.

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 3

Попереду в акторів «Дизель Студіо» у рамках туру ще два ексклюзивні концерти – 10 грудня вперше відбудеться виступ у Лондоні.

А 18 грудня, традиційно, тур завершиться концертом у Вінниці.

Вінницьких глядачів 18 грудня о 20.00 у Будинку офіцерів чекають нові найсмішніші жарти, дві години безперервного сміху і найкраща атмосфера!

Приходьте на концерт всією родиною і разом насолоджуйтеся якісним гумором від найкращих гумористів країни! 

Квитки на концерт коштують – від 150 до 700 гривень.

Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.uaу касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 4

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 5

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 6

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 7

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 8

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 9

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 10

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 11

«Дизель Шоу» завершили свій найкращий тур. Ексклюзивне продовження побачить лише Лондон і Вінниця - фото 12

title

title