8 листоп. 2021 11:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

1427

0

Для чого потрібні гідроциліндри в гідравлічний системі вантажівки

Для чого потрібні гідроциліндри в гідравлічний системі вантажівки

Гідроциліндри від AVM — це найпоширеніші модулі для гідрофікації вантажівки


Гідроциліндри від AVM — це найпоширеніші модулі для гідрофікації вантажівки. Саме вони виконують основну роботу, приводячи до руху робочі елементи, що потребують механічного впливу. Маючи доволі просту конструкцію, вони є важливим елементом системи, без якого виконання більшої частини робіт неможливе, так само, як і реалізація повного функціоналу гідрофікації.

Що таке гідроциліндр

Завдання гідроциліндру — перетворити тиск рідини на механічну енергію, при цьому максимально посиливши її. Для цього в конструкції передбачено:

  • герметичну металеву колбу (це і є циліндр);
  • поршень, що може рухатися в одному або двох напрямках залежно від типу;
  • шток, який взаємодіє з робочим модулем.

RRKUL1eteAeuedrf5Sa6r_N7PgM0hrl8FcWNbG6LmWZQ5Tf7uTE5baabNIMF2FWZaqQiYD_FzxpTjTBuJVVQ_JP9KRmfB1qSW-mAvEBagiVXGxCi75FamOgjyv22pQyQPMw-Rt8N=s0

Принцип роботи гідроциліндра наступний: за допомогою насосу до колби постачається мастило, що утворює необхідний тиск на поршень, а останній, в свою чергу, штовхає шток. Чим вищим є тиск рідини, тим сильніше поршень впливає на шток, і тим вищою буде механічна сила гідроциліндру в цілому. Основними характеристиками приладу є діаметр та довжина штоку, а також максимально допустима вага, яку може підняти гідроциліндр. Обираючи агрегат, потрібно заздалегідь розраховувати навантаження, які будуть на нього впливати, тобто брати до уваги сферу застосування авто.

s49e7U7tcfYbrZYEuVi_H2EQfXWIC_sa2WgAQRN9LTG3lBosUkUTOksfdl1fyzYnkIA0GMLUjjeDhOdQH0r9Lh_g9Lt9MY9UVPmWprKu7jr_QeaBKdoFnZy8YrYycAhRy_folK4E=s0

У яких гідравлічних схемах використовується гідроциліндр

Вважаючи, що гідроциліндр є силовим приводом, встановлюється він у комплекті з відповідним навісним обладнанням, що потребує саме механічного впливу. До таких систем гідрофікації відносяться:

  • Кузов самоскида. Завдяки гідроциліндру він піднімається або перекидається на бік.
  • Відкидні борти фур. Завдяки гідроциліндру можна автоматизувати відкидування борту, що полегшує завантаження та розвантаження причепа.
  • Сміттєвий контейнер. Гідроциліндр приводить у дію прес, що зжимає сміття всередині кузова для більш компактного розташування.
  • Бетонний міксер або розкладна драбина. Завдяки гідроциліндру і перший, і другий модуль піднімаються вгору.

Можна знайти ще багато варіантів застосування цього агрегату — він недарма вважається дуже популярним. До того ж має помірну вартість. У цьому можна переконатись на сайті АВМ ГРУП, де представлено багато різних моделей, у тому числі від таких виробників як Gemma, Hyva, Binotto, Aber та Penta. Уся продукція магазину сертифікована та может бути встановлена механіками компанії — така послуга надається як у Києві, де розташований магазин, так і в інших містах України.