16 берез. 2023 12:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

316

0

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну

Вінничанин - командир стрілецького взводу


Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну

За освітою «Сеня» юрист. З 2014 по 2021 роки працював в Головному управлінні ДФС у Вінницькій області у податковій поліції. З першого дня вторгнення прийняв рішення піти у добровольці. Нині служить командиром 1 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти, 173 окремого батальйону, 120 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Про військового написали на сторінці територіальної оборони Вінниччини.

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну

«У військовій службі, так як я командир взводу, найголовніше завжди зберігати людське ставлення до підлеглих, до кожного військовослужбовця знайти підхід, знати можливості особового складу, володіти інформацією хто і на що здатний. Якщо всі ці фактори об'єднати тоді мінімізуються труднощі при виконанні різноманітних завдань.

Так як в службі дуже багато непростих моментів, то найголовнішим позитивом є дружній особовий склад, на який постійно можна розраховувати, завдяки цьому легше долати труднощі», - розповідає захисник із позивним «Сеня».

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну  - фото 2

«Так як на теперішній час мій батальйон знаходиться на доукомплектації та відновленні після виконання завдань у Бахмуті, ми зайняли позиції для оборони території на якій перебуваємо, - розповідає «Сеня». В мої обов'язки як командира взводу входить: контроль особового складу, проведення навчань, забезпечення усім необхідним кожного військовослужбовця взводу, ведення документації».

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну  - фото 3

Влітку батальйон в якому служить захисник виїжджав на виконання бойових завдань у Бахмут. «Сеня» із своїм взводом зайшли на позиції відповідно до бойового розпорядження. У перші години головним завданням для особового складу було виставити правильно людей на позиції для унеможливлення проникнення ворога, правильно окопатися, облаштувати бліндажі та позиції.

«Наступного дня ми провели детальне вивчення місцевості для ознайомлення особового складу з можливими труднощами. Завдячуючи злагодженості мого підрозділу і враховуючи правильність виконання завдань ми змогли 49 днів бути на позиції з мінімальними втратами при виконанні бойових завдань», - пригадує військовослужбовець.

Перемога для військовослужбовця – це вільна та незалежна країна, у якій панує радість, красиве життя, посмішки маленьких дітей. Він, як і багато інших чоловіків, став на захист нашої держави заради вільного та безпечного життя своїх сімей та близьких.

Після перемоги України «Сеня» планує проводити багато часу з донькою та дружиною, насолоджуватися життям, розвивати свій бізнес та підіймати економіку країни!

Доброволець «Сеня» - колишній вінницький податківець, який став військовим, аби захистити родину і країну  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – зі сторінки 120-ї бригади