9 верес. 2022 12:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

13345

0

Дорогі подарунки для поціновувачів музики

Дорогі подарунки для поціновувачів музики

Сучасний вініловий програвач — універсальний дорогий подарунок. Завдяки стильному зовнішньому вигляду й технічним характеристикам він здатен викликати яскраві емоції в людини, яка його отримала


Сучасний вініловий програвач — універсальний дорогий подарунок. Завдяки стильному зовнішньому вигляду й технічним характеристикам він здатен викликати яскраві емоції в людини, яка його отримала.

Онлайн-магазин дорогих подарунків fama.ua пропонує найбільший в Україні вибір оригінальних та ексклюзивних презентів, серед яких вінілові програвачі, музичні системи й автомати. У магазині можна придбати різноманітні вінілові платівки: від класичної музики до джазових композицій.

Дорогі подарунки для поціновувачів музики

Переваги вінілових програвачів

З кожним роком зростає інтерес до вінілових музичних систем і програвачів. Вони дають можливість слухати музику з автентичним аналоговим звучанням, яке високо цінують меломани. Фахівці характеризують його як живий теплий звук, у якому добре помітні басові лінії середньої частоти.

На багатьох музичних платформах в Україні та світі з’явилися записи звучання вінілових платівок. Однак такий варіант не може стати повноцінною альтернативою справжньому вінілу. Цифрі немає рівних за шириною частотного діапазону, вона точно передає все, що було записано, але закодувати всі нюанси аналогового запису неможливо.

Гарний сучасний програвач дає можливість оцінити всі переваги прослуховування музики на вінілі. Окрім того, цей процес може перетворитися на приємний ритуал, який допомагає відволіктися від робочих моментів і відпочити.

Три основні причини купити програвач в онлайн-магазині FAMA

1. Широкий вибір вінілових програвачів, музичних центрів і навіть музичних автоматів від відомого американського бренда Crosley.

Компанія почала випускати пристрої для прослуховування вінілових платівок ще в 1992 році. Найпопулярнішими є портативні програвачі-валізи. Вони мають міцний корпус, зроблений у вигляді компактної валізи з ручкою. Він не лише захищає пристрій від пошкоджень, а й дає можливість легко його переносити чи перевозити. Програвачі мають ремінний привод, вбудовані динаміки та Bluetooth-модуль, три швидкості відтворення платівок: 33 1/3, 45 і 78 об/хв. На корпусі передбачено AUX-вхід, RCA-вихід і рознім для навушників. Компанія розробляє моделі з різним дизайном корпусу та колірною гамою.

Дорогі подарунки для поціновувачів музики - фото 2

2. Сайт зі зручним каталогом, зрозумілим інтерфейсом і кількома фільтрами.

У каталозі можна легко ознайомитися з асортиментом вінілових програвачів. Кожна модель має докладний опис і декілька якісних фотографій, які дають змогу роздивитися пристрій з усіх ракурсів.

3. Доставка по всій Україні компанією «Нова Пошта».

Покупку можна забрати в поштовому відділенні, або її доставить кур’єр.

Ви зможете вибрати дорогий подарунок, що ідеально впишеться в інтер’єр ділового кабінету чи іншої кімнати та даруватиме позитивні емоції людині, яка одержить цей презент.

Автор - Ярослав Крутов: Пишу статті для блогу дорогих подарунків: fama.ua, сценарії для оглядів відео роликів.