19 трав. 2016 17:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

83

0

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця

 Ексклюзивне інтерв’ю Сергія Притули


«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця

Ексклюзивне інтерв’ю Сергія Притули про «молоду кров», найбільш знакові концерти в історії «Вар’яти-шоу» і непередбачливість вінницької публіки

30 травня о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського вінничан і гостей міста чекає абсолютно нова програма, нові жарти, гумористичні пісні і блискавичні мініатюри від найкращого україномовного гумор-шоу України «Вар’яти-шоу». Буде живий звук, щире спілкування з публікою і вражаюча атмосфера, якої немає на жодному іншому концерті!

А вже зараз для вас - ексклюзивне інтерв’ю Сергія Притули про «молоду кров», найбільш знакові концерти в історії «Вар’яти-шоу» і непередбачливість вінницької публіки.

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця

– Сергію, з чого розпочалася історія «Вар’яти-шоу»?

– З однойменної тернопільської команди КВН. Потім команда розрослась до локального гумористичного шоу. Потім мене запросили до управління цим шоу.

– Сьогодні досі доводиться більшості пояснювати, що саме означає слово «вар’яти» (з галицького діалекту - «ненормальний, несамовитий, божевільний»)?

– Ні, не доводиться. Все, що треба було пояснити, було пояснено ще 2-3 роки тому.

– Пригадайте, будь ласка, найперший концерт «Вар’ятів». Де він проходив і чим запам’ятався?

– Таке не забувається. 28 травня 2010-го року. Тернопіль. Паб «Хмільне Щастя». Під час виступу учасникам шоу доводилось регулярно перекрикувати шипіння апаратів для приготування кави і сваритись з барменами, щоб не тарабанили посудом під час приготування коктейлів (сміється).

– А який з концертів за 6 років був ну просто незабутнім?

– Таких було багато. Це і найперший. І Ужгород, коли на виступ глядачів прийшло менше, ніж акторів на сцені. І неймовірний аншлаг у Дніпропетровську. І два аншлаги в один день у Києві. І першого січня у Вінниці. І нещодавній у Лондоні. У нас було багато пам’ятних концертів, коли публіка захлиналась від сміху і аплодувала, стоячи. Але тут було щось неймовірне! Люди… вони сміялись і аплодували навіть там, де цього не робили на жодному іншому концерті. Дві з половиною години суцільної істерики. Після концерту я фотографувався з дівчатами, у яких все обличчя було в розмазаній косметиці!

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 2

 «Вар’яти-шоу» на гастролях у Лондоні зібрали абсолютний аншлаг!

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 3

– Який номер для вас залишається улюбленим?

– У нас занадто багато хорошого матеріалу, щоб з-посеред нього обирати якийсь один номер.

– Сьогодні ви досить часто почали виступати за кордоном? Як україномовний гумор сприймають у різних країнах світу?

– Абсолютно так само, як і в Україні. Подекуди навіть краще, бо люди, які по 15-20 років живуть за тисячі кілометрів від дому, за подібним видовищем дуже зголодніли.

– У Вінниці 30 травня ви будете виступати вже четвертий раз. Чим особливим запам’яталась вам вінницька публіка?

– Непередбачливістю (посміхається). Чому я і вказав одним з найпам’ятніших виступів минулий концерт у Вінниці. Тому що зібрати аншлаг 1-го січня!!!! Ну я не знаю, де ще можна було б цього досягти!

– Щоразу ви привозите нову концертну програму, при цьому маєте меганасичений гастрольний графік. Чи бувало, що на сцені ви забували слова або плутали номери з різних програм? Як вдавалося викрутитися?

– Ні, такого не буває. Буває, що хлопці імпровізують по ходу роботи на сцені і таким чином смішать один одного. Але так, щоб забути слова… ну це вже несерйозно.

– Чи готові ви прийняти до себе у колектив «молоду кров»? Чи реально талановитим молодим гумористам потрапити до вас у колектив?

– Потрапити реально і молодої крові ми, як і будь-який інший колектив, який прагне розвиватись, звісно ж, потребуємо. Інше питання, що вибирати ні з кого.

– Вже не один сезон поспіль ви ведете «Страсті за Ревізором» на «Новому каналі» і, напевно, вже можете бути експертом у сфері готельно-ресторанного бізнесу. У подорожах та гастролях завжди «професійним оком» оцінюєте мінуси і плюси готелів і ресторанів, у яких зупиняєтеся чи вдається відсторонитися і приймати все на рівні відвідувача?

– Ну, під матраци не заглядаю і жуйки під столом не шукаю – це точно. А у всьому іншому я доволі вимогливий клієнт.

– Про відкриття власного ресторану мрієте?

– Наразі ні. Я знайомий з великою кількістю власників барів та ресторанів – це дуже кропітка праця, яка потребує постійного перебування у процесі. А в мене не так багато вільного часу.

– З «Вар’яти-шоу» ви часто виступаєте не лише у великих містах, а й у маленьких містечках. Які з них вас по-справжньому вразили і чому?

– Тут довелося б виписати цілі трактати по кожному місту окремо. На Львівщині є розкішне містечко Жовква. Запам’яталось тим, що у центрі міста розташований неймовірної краси архітектурний ансамбль, а також тим, що до нас на два концерти в один день прийшло 10% населення містечка (посміхається). Шахтарське містечко Червоноград – поки що єдине, де у нас було три концерти в один день. Найкрутіша гримерка з-поміж усіх міст, включно зі столицею, знаходиться у місті Здолбунів. Могилів-Подільський – місто, яке «заземлило» наше шоу – після 150-ти аншлагів по всій країні за останніх півтора року тут до нас на концерт прийшло 120-ть чоловік (посміхається), коротше, нам є куди рости!!! 

Не пропустіть презентацію нової концертної програми «Вар’яти-шоу» 30 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Квитки на концерт можна придбати у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів і ТСК «Магігранд» (2 поверх), на сайті http://bilet.vn.ua та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Про «Вар’яти-шоу»

«Вар’яти-шоу» було створено у 2010 році кращими представниками українського гумору.

Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Керівник та ідейний натхненник «Вар’ятів» – відомий український шоумен, телеведучий, волонтер та селебріті Сергій Притула.

Сьогодні до складу «Вар’ятів» входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 4

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 5

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 6

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 7

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 8

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 9

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 10

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 11

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 12

«Дві години суцільної істерики!» - «Вар’яти-шоу» легко скорили Лондон. 30 травня – на черзі Вінниця - фото 13

title

title