22 черв. 2022 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

205

0

«Феміда» з Херсону полишила заміновану росіянами квартиру та пішла до тероборони Вінниччини

«Феміда» з Херсону полишила заміновану росіянами квартиру та пішла до тероборони Вінниччини

Олена Ковбій до війни була суддею Херсонського окружного адміністративного суду. Тепер проходить службу у силах територіальної оборони на Вінниччині


«Феміда» з Херсону полишила заміновану росіянами квартиру та пішла до тероборони Вінниччини

Смілива бійчиня з позивним «Феміда», залишивши квартиру в Херсоні, яку замінували росіяни, пішла до тероборони Вінниччини, щоб стати на захист своєї держави.

Про це повідомляє Регіональне управління Сил територіальної оборони "Південь".

Олена Ковбій до війни була суддею Херсонського окружного адміністративного суду. Тепер проходить службу у силах територіальної оборони на Вінниччині.

«Мій життєвий шлях, як дорослої людини розпочався у 1993 році, коли я вийшла заміж за військовослужбовця і в 1995 році ми переїхали за новим місцем служби чоловіка до Херсону. В 2000 році я закінчила виш і отримала освіту юриста і саме з цього моменту почався мій професійний шлях. Розпочинала я з органів юстиції. В 2009 році указом президента мене призначили на посаду судді Херсонського окружного адміністративного суду», - розповідає жінка.

Втім, 24 лютого Олені довелося прийняти надважливі рішення.

«24 лютого 2022 року в нашій країні розпочалася повномасштабна війна і саме в цей день я прийняла два дуже важливих рішення. Одне дуже важке, друге – дуже відповідальне. Перше, важке – виїхати з Херсону та залишити це місце. Відповідальним рішенням для себе я вважаю – вступ до збройних сил України для того, щоб захищати свою країну», - розповіла жінка.

Сьогодні Олена має військове псевдо «Феміда» та виконує головне завдання – допомагає людям та країні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info