22 жовт. 2021 14:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

112

0

Givenchy L'Interdit: огляд класичного аромату

Givenchy L'Interdit: огляд класичного аромату

Парфумована жіноча вода L'Interdit від бренду «Живанши» дарує своїм прихильницям відчуття хвилювання від дотику до чогось забороненого


Парфумована жіноча вода L'Interdit від бренду «Живанши» дарує своїм прихильницям відчуття хвилювання від дотику до чогось забороненого. Цей чуттєвий аромат буквально закликає кинути виклик усталеним умовностей, прийняти власну індивідуальність і показати всі грані своєї особистості.

Цей квітковий аромат на основі домінуючих деревних нот був представлений в 2018 році і являє собою сучасну інтерпретацію парфуму L'Interdit, який побачив світ в 1957 році.

Особливості аромату

Givenchy L’Interdit з перших нот огортає звучанням імбиру, до якого через мить приєднуються аромати білих квітів. Серед них впізнаються:

  • світло-сонячний жасмин;
  • апельсиновий колір;
  • тубероза.

У комбінації з ветивером і пачулі, які відзначаються більш темним звучанням, вони утворюють насичений і незабутній шлейф аромату.

Забути про правила і дозволити собі насолоджуватися світом, розкрити внутрішню відвагу, бути вільною і легкою - ось основні ідеї концепції, яка лежить в основі ідеї по виготовленню парфюмированной води L'Interdit зразка XXI століття. Принадна композиція білих квітів, доповнена більш вираженими інгредієнтами, не залишає байдужим нікого.

Про бренд

Розкішне модне плаття, якісна косметика і чудові аромати - французький бренд Givenchy віддає данину моді і красі вже більше 60 років. Торгова марка закликає покупців знайти свій неймовірний стиль і завжди залишатися собою.

Історія бренду почалася в 1952 році в Парижі, коли дизайнер Юбер де Живанши (Hubert de Givenchy) заснував дім моди і назвав його своїм ім'ям. У 1953 році він познайомився з молодою актрисою Одрі Хепберн і почав з нею тісно співпрацювати. Для приголомшливою красуні, яка стала для нього музою, він створював костюми до фільмів і світських заходів.

У 1957 році Живанши представив аромат L'Interdit, який спочатку був створений саме для цієї чарівної актриси. Так на світ з'явилася компанія Parfums Givenchy. Згодом вийшли і інші неперевершені аромати, а в 1989 році бренд Givenchy розширився і почав випускати косметику.

Крім легендарного аромату Givenchy L'Interdit, який згодом отримав нову, більш сучасну інтерпретацію у вигляді чудового квіткового букета, великою популярністю також користуються парфуми Irresistible і Givenchy.

В цілому аромати «Живанши» - це вічна класика. Вони підкреслюють індивідуальність своїх власників, дозволяючи створити унікальні і незабутні образи.