8 серп. 2016 18:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

41

0

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю

 Група The HARDKISS 2 вересня готова зібрати другий аншлаг у Вінниці!


Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю

 2 вересня о 19.00 у Будинку офіцерів оригінальні, неповторні і завжди непередбачувані The HARDKISS дадуть великий сольний концерт у Вінниці.

– Буде приголомшливий перформанс, найяскравіші образи, нові прем’єри і всі улюблені хіти The HARDKISS! – обіцяють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У виконанні Юлії Саніної і її чудової команди ви почуєте композиції, які стали легендами: «Helpless», «Stones», «Organ», «Tony, Talk!», «Make-Up»,«Hurricane», «October», «Part of me» та багато інших. Концерт цих музикантів – це запаморочливе шоу, до якого варто підготуватися заздалегідь! 

Електропоп, глем-рок, поп-рок - у найкрутіших музичних стилях The HARDKISS почувають себе, як риба у воді. З 2011 року і донині The HARDKISS є однією з найяскравіших зірок на вітчизняному небокраї, яку, між іншим, неозброєним оком видно й далеко за межами України. Вони співпрацювали з британцями і французами, скоряли бразильські танцполи і французькі фестивалі, брали штурмом російські хіт-паради, де з легкістю обходили всіх конкурентів. 

Відкриття, бренд, рідкісна коштовність, нове слово в українській музиці – які тільки епітети не супроводжували їхню унікальну творчість! Які тільки захоплені відгуки не виходять з-під пера журналістів й інших критиків, що коментують черговий кліп і альбом чудової групи. А квитки на концерт The HARDKISS розлітаються… Ні, не як гарячі пиріжки! З набагато більшими швидкостями і ентузіазмом! 

Кожний новий концерт групи The HARDKISS – це приголомшливий коктейль з інгредієнтами екстра-класу. Потужне звучання, неймовірний драйв, божевільні емоції і неординарні сценічні образи, створенню яких приділяється особлива увага. 

Світ The HARDKISS – це безодня, куди варто потрапити хоча б раз. Адже потім вона вже не відпустить – якщо, звичайно, ви - справжній меломан, для якого почуття і адреналін не потребують перекладу. 

Ваша улюблена команда супермузикантів призначає вам нову зустріч у вашому улюбленому місті - 2 вересня у Вінниці! Вам гарантована воістину космічна подорож, яка запам'ятається назавжди! Не пропустіть грандіозну подію, не ризикуйте спізнитися на чудове свято! 

Купуйте квитки на концерт The HARDKISS прямо зараз на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТРЦ «Мегамолл» (1 поверх, біля ліфта), ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів. Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 2

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 3

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 4

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 5

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 6

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 7

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 8

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 9

Група The HARDKISS 2 вересня приїде у Вінницю - фото 10

title

title

title

title