7 трав. 2021 13:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

162

0

Гаджети та телевізор замінили на програвач: як вінничани викручуються без Інтернету та ТБ відключених через пожежу

Гаджети та телевізор замінили на програвач: як вінничани викручуються без Інтернету та ТБ відключених через пожежу

Також вінничани переглядають старі фільми з флешок та родинами прогулюються містом


Гаджети та телевізор замінили на програвач: як вінничани викручуються без Інтернету та ТБ відключених через пожежу

О другій половині дня 6 травня, у багатьох абонентів одного з провайдерів, який постачав Інтернет та телебачення у Вінниці, зник сигнал. Це трапилося через пожежу в офісних приміщеннях по вулиці Бевза, де загинула 21-річна вінничанка. Відповідно повідомленню, яке надіслали споживачам, на місці пожежі знаходилися виробничі підприємства. Роботу які відновлять протягом наступних кількох днів. Точну дату не зазначили. Зважаючи, що чимало людей залежать по роботі від Інтернету, і здебільшого відпочивають за переглядом програм, чи кінострічок, Вінниця.info розпитала вінничан, як вони планують проводити цей час.

Тетяна Драгомирецька з родиною слухають ретро-програвач, який їй подарували напередодні родичі.

Гаджети та телевізор замінили на програвач: як вінничани викручуються без Інтернету та ТБ відключених через пожежу

«Мої родичі з’їжджали з квартири. Чимало речей вирішили із собою не брати. Як до прикладу – програвач з платівками. Я ж згадала, що у батьківському будинку, куди їжджу кожні відхідні, у також багато є платівок. З колонками переклали програвач у машину. Так він і їздив з нами тиждень. І вчора дуже став доречним. З чоловіком перенесли його додому. Ви б бачили очі сусідів, бо багато хто й не здогадується, ще за пристрій такий. 9-річному сину Юрію довелось також пояснювати. Та коли увімкнули казки: «Бременські музиканти», «Звідки взялись броненосці» та «Лікар Айболить», вже мені стало цікаво спостерігати, як він сприймає інформацію по-новому. Малому дуже сподобалося! Ми ж з чоловіком влаштували собі романтичний вечір ретро-музики. «Скорпіонс», «Машина часу»… це для нас звучало дивовижно! А сьогодні будемо слухати «бітлів», - розповіла нам Тетяна.

Гаджети та телевізор замінили на програвач: як вінничани викручуються без Інтернету та ТБ відключених через пожежу   - фото 2


Відірватися від комп’ютера та екрана телевізора вінничанин Дмитро Галушко.

«Вирішив змінити сидіння дома на піші прогулянки мікрорайонами міста. Хвала мобільному Інтернету!Хоч він залишився і я залишаюся в курсі всіх трендів і новин Вінниці», - зауважив Дмитро.

А Олена почала переглядати фільми, які були збережені на флешках, але до них ніяк не доходив свій час.

«Передивилась фільми, всі на які не було часу. Починаючи від «Службового роману», і так далі…», -каже Олена Бабіна.

Ще одна родина вінничан на вихідні вирішила влаштувати собі екскурсії Вінницею.

«Я телек не дивлюся. А мама вже давно відмовилась від послуг провайдера по ТБ, і купила телевізор з Т-2. Так що відсутність сигналу для нас нічого не змінило. Але сусіди сильно з цього приводу розлютилися. Я то весь день на роботі, то на вчора і сьогодні особливих замін у мене не буде. На роботі звантажив фільм. А ось з дружиною проблематичніше. Вона працює дистанційно з дому. Доводиться шукати їй можливості працювати з іншого місця, де є Інтернет. Ну, а у вихідні значить, підемо гуляти всією сім'єю. Мене більше цікавить компенсація і подальша зміна цін на послуги провайдера…», -наголошує Костянтин.

А як ви будете проводити свій час? Діліться своїми планами та пропозиціями у коментарях.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info

title