19 груд. 2019 16:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

139

0

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці: 24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці: 24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці

На католицький Святвечір у Вінниці буде вирувати феєрія казкової передріздвяної ночі та українських традицій!


Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці

На католицький Святвечір у Вінниці буде вирувати феєрія казкової передріздвяної ночі та українських традицій!

24 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів пройде показ наймасштабнішої постановки легендарної повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом».

А це значить, що коваль Вакула знову відправиться на пошуки черевичок для вередливої, але любої Оксани, відьма Солоха наповнить невдалими відвідувачами всі порожні мішки, чорт вкраде місяць, а два куми будуть блукати засніженими селом у пошуках хорошої компанії…

- Запрошуємо усіх вінничан отримати справжній передсвятковий настрій, зануритися у містичний гоголівський світ й насолодитися неповторними українськими традиціями, - зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Музична комедія «Ніч перед Різдвом» вразить усіх феєрією і колоритом, яскравими масовими сценами й іскрометним гумором, піснями й танцями, розкішними костюмами й декораціями, колядками, різдвяним вертепом і безліччю сюрпризів!

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці

Музична комедія «Ніч перед Різдвом» у виконанні Чернігівського національного театру ім. Т.Г.Шевченка – це дивовижна енергетика сценічного дійства, колоритні образи, створені яскравим акторським ансамблем.

На сцені буде майже вся трупа театру та близько 20 музикантів оркестру!

Фантастично красива комедійна казка для дорослих «Ніч перед Різдвом» з першого прем’єрного показу у грудні 2015 року і до тепер знову й знову завойовує симпатії дедалі ширшої глядацької аудиторії в Україні та за її межами. І хоча багато театрів ставлять цей шедевр – найбільше нагород та народної любові саме у цієї постановки, яка по праву визнана найкращою.

У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим однойменної повісті Миколи Гоголя — химерно переплелися давні легенди й картини життя тогочасного українського села, фантастичне і комічне.

Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V Міжнародного фестивалю українського театру «Схід – Захід»(Краків); перемога Першого Всеукраїнського театрального фестивалю «СвітОгляд»(м.Сєвєродонецьк) «За краще пластичне рішення», перемога на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «Кращий акторський ансамбль» та багато інших.

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці - фото 2

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці - фото 3

Сповнена незабутньої феєрії й колоритних образів, дивовижної енергетики, грандіозних хореографічних постановок, сміху та казкових див, вистава подарує справжнє задоволення усім глядачам!

Приходьте у вівторок, 24 грудня, о 19.00 у Будинок офіцерів всією родиною, аби відчути справжній гоголівський колорит та зарядитися прекрасним передноворічним настоєм!

Вартість квитків на виставу - від 150 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці - фото 4

Гоголівська «Ніч перед Різдвом» оживе у Вінниці:  24 грудня буде різдвяний вертеп і масштабні танці - фото 5


title

title