8 лют. 2016 17:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

78

0

«Кохання, що врятує світ» - переверне уяву вінничан про те, як варто святкувати 14 лютого

«Кохання, що врятує світ» - переверне уяву вінничан про те, як варто святкувати 14 лютого

 У Вінниці відбудеться прем’єрний показ нової шоу-програми світового рівня від «Galitsyna Visual Art Show»


«Кохання, що врятує світ» - переверне уяву вінничан про те, як варто святкувати 14 лютого

 Яскравий подарунок вінничанам підготував продюсерський центр «Некрасов». Спеціально до Дня закоханих, на сцені вінницького Будинку офіцерів відбудеться прем’єрний показ нової шоу-програми світового рівня від «Galitsyna Visual Art Show».

Візуальні шоу від «Galitsyna Visual Art Show» вже підкорили серця мільйонів глядачів у 32 країнах світу. Виступи артистів проходили на одній сцені з Томасом Андерсом, Боні М, сином Луї Армстронга, Світланою Лободою, Скрябіним, Іриною Білик та іншими популярними виконавцями. Їхніми номерами захоплювались президенти України, Польщі, Словакії, Казахстану, емір Катару, шейх Дубаї та інші відомі особистості.

Вінничани, яким пощастить бути на прем’єрі, зможуть на власні очі побачити яскравий зразок сучасного світового мистецтва. Програма «Кохання врятує світ» - подія, що здатна змінити уяву про сучасне мистецтво. Гармонійне поєднання магії театру, сучасних технологій та унікальних номерів створює неповторне відчуття повного занурення у дійство. Під час вистави глядачі побачать унікальні номери, більшість з яких відтворюють лише артисти «Galitsyna Visual Art Show». Вражаючі номери пісочної анімації, малювання світлом, водної анімації, складених картин та зіркового шоу, поєднані з танцювальними номерами, захоплюючими подих виступами акробатів, масштабними хореографічними постановками та з використанням надсучасних технологій та світло-музичних ефектів, роблять це шоу неймовірним. У складі команди з 14 акторів, на вінницькій сцені виступатимуть зірки телевізійного шоу «Польща має таланти» Тетяна Галіцина та пан Vlodyr. Вони - одні з найвідоміших у світі митців, працюючих в жанрах Sand Art, Magical Speed Painting та Light Art Show.

На глядачів очікує півтори години вражаючого шоу, від якого неможливо відірвати погляд. А для тих, хто прийде на виставу з дітьми, організатори підготували розважально-ігрове містечко. Для малечі працюватимуть дитячі аніматори, а відвідувачів трохи старшого віку, розважатимуть актори наукового шоу «Шалена лабораторія», із демонстрацією найефектніших та найяскравіших фізичних і хімічних дослідів. І все це – абсолютно безкоштовно!

А щоб зробити святкування Дня Святого Валентина ще незабутнішим та додати азарту, організатори підготували розіграші цінних призів серед усіх придбавших квитки. Це – сертифікат на чотириденний відпочинок на двох у туристично-оздоровчому комплексі на Закарпатті «Belle Royalle», з релакс-програмою «SPA-відпочинок по-закарпатськи», вартістю 10 000 гривень. Та туристична подорож  «Вікенд у Львові» від партнера свята, «Подільського туристично-інформаційного центру», в особі його директора Володимира Ходацького. Окрім цього, організатори та спонсори проекту підготували спеціальні сюрпризи та подарунки для обдарованої молоді та дітей-сиріт. Також, буде проведено Благодійний аукціон, гроші з якого підуть на доброчинність.

Запрошуємо всіх долучитися до культурного життя нашого міста та скористатися можливістю побачити на власні очі шоу світового рівня, що відбудеться на сцені вінницького Будинку офіцерів 14 лютого о 18:00.

Подаруйте коханій людині свято!

Встигніть замовити квитки на сайті: http://goo.gl/pxH0wN

Вартість квитків: 180-450 грн.

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: 0432 69 2222, 097 05 22222

Культурне дозвілля забезпечує - «Продюсерський центр «Некрасов».

«Кохання, що врятує світ» - переверне уяву вінничан про те, як варто святкувати 14 лютого

«Кохання, що врятує світ» - переверне уяву вінничан про те, як варто святкувати 14 лютого - фото 2

 

title

title