16 верес. 2022 11:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

187

0

Крем для шкіри навколо очей – необхідність чи рекламний хід?

Крем для шкіри навколо очей – необхідність чи рекламний хід?

Особливості кремів CeraVe для зони очей


Крем для шкіри навколо очей – необхідність чи рекламний хід?

Мабуть, жоден різновид кремів не викликає стільки дискусій на тему доцільності, як засоби для догляду за шкірою навколо очей. Одні вважають такі креми не більше ніж маркетинговим ходом, інші категорично відмовляються наносити на цю ділянку шкіри засоби без відповідного маркування. Тож чи варто купувати спеціальний крем під очі від набряків, зморшок та темних кіл?

Особливості шкіри навколо очей

Крем для шкіри навколо очей – необхідність чи рекламний хід?

Аби зрозуміти, чи потрібна для зони навколо очей спеціальна косметика, варто знати особливості її структури. А шкіра у цій ділянці й справді відрізняється від покриву на інших частинах тіла, вона:

  • не містить підшкірно-жирової клітковини;
  • майже не містить колагенових та еластинових волокон;
  • дуже тонка;
  • легко деформується.

Саме тому найперші зморшки з’являються у цій зоні. Крім того, під тонкою шкірою навколо очей доволі близько розташована густа судинна сітка, що і є головною причиною появи темних кіл. З віком, а також у результаті надмірного механічного пошкодження (тертя, інтенсивне розтирання кремів) тоненька шкіра під очима може провисати, формуючи неестетичні «мішки».

Знаючи це, виробники якісної косметики, креми для зони навколо очей роблять більш рідкими для легкості нанесення й зі спеціальним складом – аби наповнити тканину вологою, усунути набряки та потемніння.

Особливості кремів CeraVe для зони очей

Косметику для догляду за шкірним покривом у ділянці навколо очей виготовляють різні бренди. Проте, на думку багатьох дерматологів та косметологів, найкращою у цьому сегменті є продукція торгової марки CeraVe, яка я частиною концерну L'oreal Group.

Компанія використовує запатентовану формулу, яка включає суміш трьох керамідів, жирних кислот та гіалуронової кислоти. Крім того, виробник застосував унікальну технологію, яка дозволяє шкірі легше поглинати ці корисні речовини.

Унікальність керамідно-гіалуронового комплексу у тому, що проникаючи у ніжну шкіру під очима, він створює захисний гідроліпідний бар’єр. В результаті шкірний покрив довше залишається добре зволоженим, наповненим жировими клітинами (керамідами), а отже, має доглянутий вигляд. Креми компанії CeraVe не містять ароматизаторів, консервантів та інших потенційних алергенів, тому не викликають подразнення очей та шкіри.

Чи не кожна жінка, яка бодай раз спробувала крем для шкіри навколо очей бренду CeraVe, точно знає, що такий засіб справді потрібен.