21 жовт. 2021 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

97

0

Купити ліки та іншу аптечну продукцію тепер можна в інтернет-магазині «Епіцентр»

Купити ліки та іншу аптечну продукцію тепер можна в інтернет-магазині «Епіцентр»

«Епіцентр К» запустив в продаж аптечну продукцію


Керівники компанії «Епіцентр К» постійно ставлять перед співробітниками завдання, які перш за все стосуються зручностей клієнта. На даний момент команда ретельно працює над розділом «Аптека в Эпицентре». Щоб в інтернет-магазині можна було й справді купити всі необхідні товари, і щоб вони були не тільки високої якості, але і за доступною ціною незалежно від категорії: починаючи від будівельних матеріалів і закінчуючи продуктами харчування і медикаментами. Тому, регулярно в каталозі з'являються нові розділи товарів.

KN9IizMrfJkf17gyp_skuuiO94Xr8aXqQfmVqEQ6COfXSTcPZbs-7pbFAgA0oqWN0liO6Vs_eiLamegSuB8IFfXnfIDwLKYDQrB3PutMfqH8lP1dbPfgyegukEal-v9IKCqnv1MU=s1600

«Епіцентр К» запустив в продаж аптечну продукцію, серед якої: ліки, вітаміни і мінерали, засоби реабілітації, ортопедичні вироби, медичні прилади і меблі, домашня аптека, засоби гігієни, товари для дітей та багато інших категорій. Варто відзначити, що це дуже зручно для покупців, адже коли, вас щось турбує, ходити і шукати потрібні ліки в аптеках особливого бажання і сил немає, до того ж, хочеться уникати великого скупчення людей особливо в період пандемії або загострення гострих респіраторних або вірусних інфекцій.

Якщо колись це було неможливо, то зараз досить зайти на сайт «Епіцентр» і знайти потрібні ліки. Крім зручного пошуку і широкого асортименту медикаментів, продавець пропонує кур'єрську доставку за вказаною адресою, доставку на відділення або в почтомати перевізників або безкоштовний самовивіз з центрів видачі онлайн-замовлень. Такі ЦВЗ розташовані по всій території України і сьогодні їх кількість досягла вже цифри 90, але кожен раз відкриваються нові і нові точки в різних містах нашої країни.

Що стосується медикаментів, то всі представлені товари на сайті мають необхідні сертифікати якості від надійних виробників і постачальників.

Співробітники «Епіцентру» також анонсують, що незабаром буде запущена гаряча лінія по якій можна буде отримати професійну консультацію від провізорів і фармацевтів. Але, варто пам'ятати, що прийом лікарських препаратів повинен бути строго за рекомендацією лікаря. Самолікування і саме призначення медикаментів може не тільки бути безрезультатним в боротьбі з хворобою, але ще і погіршити стан хворого.

«Епіцентр» регулярно проводить розпродажі на сайті, де ви зможете придбати потрібний товар за акційною ціною. Наприклад, на медичний витратний матеріал, дезінфікуючі засоби, тонометри, пульсоксиметри, глюкометри, підгузники дитячі та інше - знижки іноді досягають навіть 70%.