23 груд. 2021 17:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

107

0

Лізинг автомобілів

Лізинг автомобілів

Лізинг – це довгострокова оренда машини з правом викупу наприкінці терміну договору


Плануєте купити нову машину? Ваших грошей не вистачає, щоб повністю розрахуватися за авто? Вам допоможе послуга лізинг автомобілів у Києві.

Що таке лізинг авто

Лізинг – це довгострокова оренда машини з правом викупу наприкінці терміну договору. За умовами угоди довгострокової оренди транспортного засобу, лізингова компанія купує обраний лізингоодержувачем автомобіль і відразу передає йому в користування.

Лізинг – це можливість поетапного придбання авто у власність:

  1. Спочатку клієнт виплачує від 20% вартості автомобіля. Це називається авансовим платежем за машину. Можна внести авансовий внесок у більшому розмірі та швидше розплатитися за авто;
  2. Вносить щомісячні внески за авто протягом обумовленого строку;
  3. Викуповує транспортний засіб за залишковою вартістю та стає його повноправним власником.

Лізинг – чудовий варіант придбання автомобіля для тих, хто вже накопичив якусь частину грошей на машину. Він може швидко купити автомобіль без участі банків.

У чому переваги автолізингу

  1. Проста процедура оформлення та отримання авто за короткий термін. Вже за тиждень після звернення ви отримаєте ключі від нового автомобіля;
  2. Менше вимог до позичальника та документів у порівнянні з банками.
  3. Термін лізингу – від 12 до 60 місяців. Можливе дострокове погашення лізингу та оформлення авто у власність через рік після підписання договору.
  4. Спочатку всі витрати на страхування авто, реєстрацію, технічний огляд бере на себе лізингодавець. Ці витрати включаються до графіку платежів клієнта і погашаються рівномірно протягом усього строк фінансування.
  5. Лізинг – це можливість періодично оновлювати авто без втрати часу на пошук покупців, підготовку документів до угоди. Клієнт просто здає авто назад фірмі та замовляє іншу марку машини.
  6. Отримайте авто для роботи без звернення до банку. Це допоможе зберегти інвестиційну привабливість вашого бізнесу, що працює без залучення позикових коштів.

Авто в лізинг у Winner

Компанія Winner Leasing є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з досвідом надання послуги автолізингу вже 27 років.

5 причин оформити лізинг у Winner:

  1. Строк фінансування від 1 до 5 років.
  2. Швидка обробка заявки та надання машини за 7 днів.
  3. Гнучкий графік платежів за бажанням клієнта.
  4. Цілодобова допомога на дорогах у разі поломки або ДТП.
  5. Сервіс у дилерській мережі Winner у всіх регіонах України.

Отримайте авто з комфортом та без втрати часу у Winner.