29 лют. 2016 18:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

105

0

«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці

«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці

 Актори «Дизель Шоу» 26 березня привезуть у Вінницю гумор для всієї родини і свої найкращі номери!


«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці

 26 березня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничан і гостей міста чекає грандіозне свято гумору, яке у Вінниці влаштують улюблені комедійні актори, яких ми всі любимо і знаємо за популярними телешоу і КВНом: Єгор Крутоголов, Євгеній Сморигін, Марина Поплавська, Олександр Бережок, Євгеній Гашенко, Олег Іваниця, Яна Глущенко і Вікторія Булитко.

Колись вони грали у різних командах КВН, а тепер об’єдналися у «Дизель Шоу», щоб радувати нас своїм чудовим почуттям гумору, веселити і підіймати настрій кожному глядачеві.

«Дизель Шоу» стали справжнім проривом 2015 року у жанрі гумору! Програми «дизелів» і скетч-шоу «На трьох» на каналі ICTV мають одні з найвищих рейтингів, а сольні концерти у столиці та іншим містах збирають аншлаги. Їхні номери переглядають в Інтернеті мільйони людей, жарти цитують у мережі, а образи і пародії обговорюють всі цінителі гумору.

Жарти «Дизель Шоу» якісно відрізняються від усього гумору в Україні. Зрозумілі і близькі кожному теми, доступні будь-якому віку, цікаві чоловікам і жінкам.

«Дизель Шоу» - це гумор для всієї родини! Без набридлої політики, зайвої вульгарщини, зате з по-справжньому життєвими жартами.

- На їхніх концертах сміх не стихає, а посмішки і найкращий настрій гарантовані всім, - обіцяють організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - На концерт беріть своїх коханих половинок, дітей і приходьте отримувати максимум задоволення!

На концерті вінничан чекають десятки найкращих гумористичних номерів, яскраві мініатюри, музичні інтермедії та інтерактив з глядачами, який кожному присутньому подарує масу безцінних вражень.

Не проґавте можливість не тільки подивитися, але й наживо поспілкуватися з Єгором Крутоголовим, побачити і відчути красу Яни Глущенко, познайомитися із чарівними Євгенієм Гашенко і Олександром Бережком, послухати авторські пісні Вікторії Булитко, побачити самого знаменитого українського білоруса Євгенія Сморигіна і раз і назавжди закохатися в прекрасну Марину Поплавську!

Приходьте 26березня у Будинок офіцерів! Буде дуже весело!

Квитки на вінницький концерт «Дизель Шоу» вже у продажу! Вартість - 100-500 гривень.

Квитки ви можете придбати у касах театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

 «Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці

«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці - фото 2

«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці - фото 3

«Мама за комп’ютером» та інші приколи від «Дизель шоу» покажуть у Вінниці - фото 4

title

title