8 жовт. 2021 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

124

0

«Мої Меблі» оголосила про розпродаж у Вінниці під час карантину

«Мої Меблі» оголосила про розпродаж у Вінниці під час карантину

Різноманітна меблі відомих марок


«Мої Меблі» оголосила про розпродаж у Вінниці під час карантину

Обмеження ділової активності в зв'язку з пандемією - відмінний привід, щоб зайнятися облаштуванням побуту. Наприклад, можна скористатися вимушеною паузою і купити нові меблі в будинок, до чого раніше «не доходили руки» через зайнятість. До того ж, саме зараз популярний в країні інтернет магазин меблів ᐈ MoyaMebel.com.ua оголосив розпродаж зі знижками на більшість моделей з каталогу. А це означає, що у жителів Вінниці видався унікальний шанс зробити корисну покупку в будинок на найвигідніших умовах.

Різноманітна меблі відомих марок

В рамках поточної розпродажі на сайті можна придбати ᐈ шафи-купе, корпусні меблі для кухні, передпокої , спальні гарнітури, стінки для вітальні та інші предмети домашнього інтер'єру з великими знижками. Інтернет магазин славиться відповідальним підходом до формування асортименту, який складається тільки з продукції відомих вітчизняних та зарубіжних меблевих фабрик. Вся продукція, представлена в каталозі, має сертифікати і посвідчення якості, тому в її справжності не виникає ніяких сумнівів. Тут можна вигідно придбати не тільки добротну і красиву домашні меблі, але і предмети інтер'єру для офісних і комерційних приміщень. На багато позицій з розділів меблів для барів, ресторанів і кафе, а також офісних меблів теж діють спеціальні умови, знижки та бонуси. Ознайомитися з повним асортиментом м'яких та корпусних меблів з розпродажу можна на сайті магазину «Мої Меблі» moyamebel.com.ua.

Безпечна доставка в період пандемії

Інтернет магазин піклується «Мої Меблі» не тільки про вигоду, а й про здоров'я своїх покупців. Саме тому в період дії коронавірусних обмежень тут можна замовити будь-які меблі дистанційно в режимі онлайн. Замовлення доставляються безконтактним способом прямо на домашню адресу кур'єрами із засобами індивідуального захисту. Магазин дотримується всіх норм безпеки, пропонуючи своїм клієнтам сміливо робити покупки з доставкою на дому не тільки у Вінниці, а й в будь-якому іншому місті країни. Тут діє правило швидкого відправлення: оформлений в першій половині дня замовлення відправляється силами транспортної компанії вже в той же день. А це означає, що придбана в інтернет магазині меблі буде доставлена покупцеві в самий найближчий час - без затримок і зволікань. При замовленні доставки зі складу в Вінниці і інших містах, де є фірмові магазини меблевої мережі «Мої Меблі», можна також замовити послуги підйому на поверх і складання меблів досвідченими фахівцями від компанії.