29 квіт. 2016 12:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

127

0

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND

 Сюрприз для всіх кіноманів і меломанів 22 травня привезе оркестр LORDS OF THE SOUND


Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND

 Вінницькі кіномани і меломани, радійте! У травні вас чекає незабутнє шоу «Кінохіти. GrandCollection 2» приголомшливого оркестру LORDS OF THE SOUND.

22 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського «Лорди звуку» влаштують справжній кінопарад, наживо зігравши для глядачів саундтрекинайвідоміших фільмів. «Титанік», «Кримінальне чтиво», «Рожева пантера», «Леон-кіллер», «Месники», «Агенти А.Н.К.Л.», «Мортал Комбат», «Доктор Хто», «Про що говорять чоловіки», «Тарас Бульба», «Список Шиндлера», «Темний лицар», «Інтерстеллар», «Пірати Карибського моря», «Матриця», «Гра престолів», «Шерлок Холмс», «Зоряні війни», «Місія нездійсненна», «Володар кілець», «Майстер і Маргарита» - програма дійсно вражаюча!

Могутню силу музики культових кінофільмів підсилюватиме фантастичне світлове шоу, на великому екрані будуть демонструватися кадри з улюблених кінострічок, а вокальні партії виконає неймовірна Наталія Папазоглу, відома глядачам, як півфіналістка  телешоу «Х-Фактор-6».

LORDS OF THE SOUND – унікальний симфонічний оркестр, який вмить скорив серця українців своєю майстерністю, віртуозною грою і невпинною жагою до експериментів. Диригенти оркестру – Віталій Саражинський і Віталій Фізер – переконані, що нині оркестри мають йти в ногу із часом, тому щороку радують шанувальників яскравими експериментами і грайливими витівками, як то вихід на сцену у ролі Джека Горобця, ФантомасаіДартаВейдера.

– Ми дуже любимо ці ігри на сцені, адже ХХI століття надворі. На Бродвеї і навіть в оперних театрах США та Західної Європи давно використовують такі прийоми. Ця тенденція виникла ще у ХХ столітті, а зараз дуже розвинена на Заході, - відзначає головний диригент LORDS OF THE SOUND Віталій Саражинський. - Сьогодні концерт повинен не тільки добре звучати, але й бути видовищним. Просто стаціонарний оркестр, як було прийнято у XIX і на початку XX століття, коли оркестр сидить у ямі, а на сцені перебувають вокалісти і практично нерухомо, не змінюючи мізансцен, виконують свої партії - це вже не природа ХХI століття. Зараз інші темпоритми, інші потреби у публіки. Сьогодні недостатньо просто сидіти на сцені і зображувати своє мистецтво. Обов'язково повинні бути елементи шоу!

Попри любов до видовищних шоуоркестр LORDS OF THE SOUND не забуває про високу місію музичного мистецтва, тому свою майстерність постійно вдосконалює, а оригінальність – урізноманітнює. Щоб здивувати глядача, оркестр ні на день не припиняє творчі пошуки та експерименти.

«Лорди звуку» продовжують творити у трендовому жанрі – кроссовер, виконуючи світові шедеври сучасної музики у симфонічних аранжуваннях, сполучаючи академічне звучання з експресією важкого року. Як результат - від такого дійства дійсно перехоплює подих, а мурашки по шкірі відчуває кожен глядач!

Музиканти оркестру - це професіонали найвищого рівня. Висока майстерність, віртуозність виконання, вражаюча харизма миттєво завойовують серця глядачів, тому й не дивно, що у кожному місті LORDS OF THE SOUND збирають аншлаги. 

За час існування оркестр LORDS OF THE SOUND написав і виконав більше 150 симфонічних аранжувань різних стилів і напрямків, брав участь у багатьох проектах і фестивалях, а у масштабних гастрольних турах Україною неодноразово підтверджував своє звання «улюбленого оркестру України». Квитки на їхні концерти розбирають миттєво, а у багатьох містах музиканти навіть дають по два концерти на день.

Під час осінніх гастролей у Вінниці LORDS OF THE SOUND зірвали бурхливі овації після першого ж номеру. А наприкінці виступу музиканти двічі виходили на біс до публіки, яка вітала їх, стоячи. Не менше яскравих вражень «Лорди» обіцяють подарувати Вінниці і цього разу. Адже інакше виступати вони просто не вміють!

Улюблена музика, більше 30 артистів на одній сцені, талановиті вокалісти, грандіозне світлове шоу, іскрометні витівки диригентів, приголомшливий відеоряд  і незабутня атмосфера–22 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського концерт «Кінохіти. GrandCollection 2» буде мегавидовищним!

Квитки на концерт симфонічного оркестру LORDS OF THE SOUND ви можете придбати у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.ua і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55. Вартість квитків – 150-450 гривень.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає ресторан «Тифліс».

 Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 2

У ролі солістки на вінницькому концерті оркестру LORDSOFTHESOUND 22 травня вінничани побачать неймовірну Наталію Папазоглу, яка скорилаУкраїну своїм красивим потужним голосом на телешоу «Х-Фактор-6»

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 3

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 4

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 5

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 6

Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 7

 Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 8

 Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 9

 Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 10

 Мурашки по шкірі від культових саундтреків обіцяє вінничанам 22 травня оркестр LORDS OF THE SOUND - фото 11

title

title

title

title