4 лют. 2023 15:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

277

0

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво

Війна змінила бізнес-плани підприємства, але не зупинила бажання і надалі працювати


На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов відвідав Турбівський машинобудівний завод. Він ознайомився із виробництвом та технологією підприємства.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Борзов.

«Один кран виготовляємо за день - за сім років уже настільки удосконалили виробництво. Перед війною за нашими маніпуляторами SG-7500 в чергу записувались за 8 місяців. Тепер ця черга дещо «завмерла» із зрозумілих причин, але попит залишається. Маніпулятори потрібні скрізь - лісозаготівельних, будівельних та інших господарствах. В Україні ми - єдиний виробник, і продаємо лише на український ринок. Це принципова позиція», - зазначає Степан Сокілецький - автор ідеї, конструктор, а тепер і директор Турбівського машинобудівного.

Війна змінила бізнес-плани підприємства, але не зупинила бажання і надалі працювати на Перемогу та бути корисними для ЗСУ.Попри виклики для економіки.

«У Степана Степановича є нові ідеї, а тим паче, є досвід як удосконалити технологію. Розробку нашого конструкторського бюро високо оцінили колеги в Австрії. Є нагороди. Але спочатку треба задовільнити ринок України. Моя принципова позиція: не підіймати ціну, бо іноземні аналоги значно дорожчі. Ми зі свого боку сьогодні можемо бути корисними для України. Дякую вінничанам за позицію і за пошуки нестандартних рішень, аби наблизити Перемогу», - зазначає Сергій Борзов.

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво - фото 2

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво - фото 3

На Вінниччині машинобудівельний завод удосконалює виробництво - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Серргія Борзова