16 серп. 2022 12:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

92

0

На Вінниччині поліцейські вилучили у двох чоловіків тротилові шашки

На Вінниччині поліцейські вилучили у двох чоловіків тротилові шашки

15 серпня поліцейські Могилів-Подільська вилучили у чоловіка тротилову шашку вагою 200 г та запальний пристрій до неї, а поліцейські Немирова вилучили дві тротилові шашки по 75 г.


На Вінниччині поліцейські вилучили у двох чоловіків тротилові шашки

15 серпня поліцейські Могилів-Подільська вилучили у чоловіка тротилову шашку вагою 200 г та запальний пристрій до неї, а поліцейські Немирова вилучили дві тротилові шашки по 75 г. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, під час дії комендантської години поліцейські зупинили чоловіка, який перебував на вулиці. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у правопорушника тротилову шашку 200 г та дерев’яну коробку, в якій було 6 предметів, схожих на запальний пристрій. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Виявлені предмети слідчі вилучили та направили на експертизу.

23-річний правопорушник пояснив, що знайшов ці предмети на місцевому сміттєзвалищі та з цікавості зберігав при собі.

За словами начальника Відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції Андрія Оберняка, інформацію про незаконне зберігання вибухових речовин, яка в подальшому знайшла своє підтвердження, здобули працівники кримінальної поліції.

Під час обшуку з гаража 33-річного зловмисника вилучено 2 тротилові шашки вагою по 75 г кожна. Правопорушник пояснив, що знайшов ці предмети та з цікавості зберігав.

За цими фактами розслідуються провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

На Вінниччині поліцейські вилучили у двох чоловіків тротилові шашки

На Вінниччині поліцейські вилучили у двох чоловіків тротилові шашки  - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини