23 черв. 2022 16:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

86

0

На Вінниччині водій мікроавтобуса намагався відкупитись від поліцейських

На Вінниччині водій мікроавтобуса намагався відкупитись від поліцейських

Рухаючись на автомобілі, кермувальник порушив правила дорожнього руху


На Вінниччині водій мікроавтобуса намагався відкупитись від поліцейських

У Вінницькій області правоохоронці склали протоколи на 33-річного водія мікроавтобуса, який порушив ПДР.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

За даними пресслужби, 22 червня за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили водія мікроавтобуса. 33–річного мешканця Чернівецької області поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили близько 17.40 на вулиці Комарова.

Рухаючись на автомобілі, кермувальник порушив правила дорожнього руху. В подальшому з’ясувалось, у нього відсутнє свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти освідування, але він відмовився.

За нескладання протоколу правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 5 000 гривень.

Поліцейські неодноразово попереджали водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував наполягати.

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, передбачена кримінальна відповідальність, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Крім цього, на водія поліцейські склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info
title