8 груд. 2020 16:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Афіша Вінниці
0

293

0

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин

Вінницю чекає одна з найнеповторніших музичних подій цієї зими


Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин

Напередодні Дня святого Миколая Вінницю чекає одна з найнеповторніших музичних подій цієї зими – 18 грудня о 19.00 у Вінницькій обласній філармонії відбудеться концерт найкращого українського неокласичного композитора та піаніста Єгора Грушина у дуеті зі знаменитою віолончелісткою Роксоланою Грушиною.

Вінничани стануть свідками приголомшливого перформансу-презентації унікальної концертної програми та однойменного альбому «Together» і зможуть почути всі найкращі та нові композиції Єгора Грушина.

- Це буде дуже особливий концерт, на якому глядачі зможуть відпочити, розслабитись, забути про всі проблеми, відпустити буденність, заплющити очі і насолоджуватись дивовижними гармоніями, які часто асоціюють з «бальзамом для душі»! Будуть забезпечені всі умови для цього - атмосфера, емоції, що зроблять цей вечір незабутнім для кожного! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин

Назва і концепція програми «Together» - символічна, адже Єгор і Роксолана - подружжя.

Їхній сімейний і творчий дует зачарує кожного!

- На концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми покажемо, як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі, - обіцяють музиканти. - На концерті прозвучать як нові твори, яких ще не чули слухачі, так і наші найкращі композиції. А доповнить ці музичні історії атмосферний відеоряд, який ми готуємо спеціально для цього концерту.

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин  - фото 2

Єгор Грушин – один із найталановитіших українських піаністів та композиторів сучасності.

Він «обробив» свою музику так, як ювеліри обробляють діаманти, і проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

Стиль, у якому творить композитор - сучасна класика (modern classical music), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та паттернами, які наче й нові і водночас - як забуті старі, заховані десь глибоко у нашій душі.

Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу.

За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світу 5 альбомів, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, один «живий» альбом та став автором саундтреків до багатьох вітчизняних фільмів та серіалів.


Віолончелістка Роксолана Грушина свого часу закінчила Львівську національну музичну академію ім. М.Лисенка та є лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Вже не один рік красуня є артисткою і менеджеркою у проекті «Egor Grushin», а також натхненницею, першим критиком і музою композитора.

- Коли їх музика грає, хочеться затамувати подих і не думати ні про що. Настільки сильною є творчість Єгора і Роксолани Грушиних, - зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Ми гарантуємо, що всі вінничани, які 18 грудня прийдуть на їхній концерт, будуть неабияк враженіпобаченим і почутим! Фантастичні емоції, які подарує цей концерт, на 100 % залишаться у пам’яті кожного глядача!


Не пропустіть 18 грудня о 19.00 у Вінницькій обласній філармонії концерт Єгорі і Роксолани Грушиних! У цей вечір фортепіано та віолончель оживуть у руках двох віртуозів своєї справи і цей неповторний дует поведе вас у світ неокласики, чаруючої та надихаючої.

Квитки на концерт (коштують від 190 до 310 гривень) можна придбати на сайтах http://bilet.vn.uaі https://afisha.vn.ua, а також у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу» й Вінницької обласної філармонії.

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин  - фото 3

Напередодні Дня святого Миколая у Вінниці виступить Єгор Грушин  - фото 4

title

title