29 листоп. 2017 17:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

107

0

Напередодні свята Миколая вінницькі малюки побачать казкову виставу «Льодовиковий період»

Напередодні свята Миколая вінницькі малюки побачать казкову виставу «Льодовиковий період»

 Шоу «Льодовиковий період» - це яскрава інтерактивна вистава для дітей за мотивами відомого мультиплікаційного фільму! 


Напередодні свята Миколая вінницькі малюки побачать казкову виставу «Льодовиковий період»

 Напередодні довгоочікуваного і улюбленого Дня святого Миколая герої улюбленого мультфільму: шаблезубий тигр Дієго, лінивець Сід, мамонт Менні й шалені Білки – чекатимуть всіх вінницьких діток на незабутній шоу-виставі ««Льодовиковий період»!

11 грудня о 18.00 у Будинку офіцерів будуть нові захоплюючі пригоди, цікавий інтерактив, ігри і можливість відчути себе не просто глядачем, а героєм найцікавішої історії!

Шоу «Льодовиковий період» - це яскрава інтерактивна вистава для дітей за мотивами відомого мультиплікаційного фільму! 

У веселій, захоплюючій і повчальній історії діти стануть не тільки глядачами, а й безпосередніми учасниками пригод, які відбулися з героями дуже-дуже давно… 

Улюблені персонажі, яких полюбила вся малеча: шаблезубий тигр Дієго і лінивець Сід опинилися в умовах глобального потепління і їм загрожує вимирання. Більше того – мамонт Менні вже поменшав до розмірів собаки…

Поки друзі намагаються допомогти Менні і разом з дітьми придумують, як знову зробити його величезним, на іншому кінці Землі Професор і його учениця Персик розгадують таємницю кристала, який, на їхню думку, може зупинити потепління.

Однак, у підступного Капітана Гада є інший план – глобальне потепління перетворить весь світ у бананові джунглі і він буде правити ним. Капітан задумав знищити кристал, щоб ніхто не зміг перешкодити йому. 

Напередодні свята Миколая вінницькі малюки побачать казкову виставу «Льодовиковий період»

Капітан Гад посилає Білок Скратта і Скратті у лабораторію Професора із завданням украсти кристал і обіцяє за це заповітний жолудь. 

Але знайти кристал не просто! Білки не вміють читати, рахувати і писати, тому не можуть розібратися у карті, просять дітей допомогти їм прочитати й порахувати. 

А коли все-таки Білки знаходять кристал, виявляється, що він має величезну силу і взяти в руки його може тільки Персик.

Дівчинка переконана, що знає, як змусити кристал працювати і хоче провести експеримент, але Професор не дозволяє їй ризикувати. Білки стають свідками сварки Професора й учениці, і використовують її для того, щоб винести кристал з лабораторії….

Так починається небезпечна подорож Персик, у якій вона знайде нових вірних друзів – Менні, Сіда і Дієго, викриє білок, опиниться у пастці підступних Сирен і, нарешті, зустрінеться віч-на-віч із Капітаном Гадом, який хоче знищити кристал.

Разом із героями вистави маленькі глядачі опиняються у епіцентрі подій, будуть розгадувати разом із Персик і друзями головоломки, збирати пазли, шукати сліди, боротися з Сиренами і рятувати кристал. 

Інтерактивні ігри та завдання і на хвилинку не дадуть маленьким глядачам засумувати і всидіти на місці!

Завдяки допомозі глядачів, мудрості Професора, мужності друзів і чистому серцю Персик, герої здобудуть перемогу – кристал оживе, піде сніг і глобальне потепління буде зупинене.

Принаймні, на пару тисяч років! 

І з цього щасливого приводу герої разом із дітками влаштують веселу дискотеку!

Вистава «Льодовиковий період» не тільки розважає, але і вчить дітей робити правильний вибір, поважати мудрість дорослих, бути відповідальними й цінувати велике і чисте серце друга! 

Не пропустіть 11 грудня о 18.00 у Будинку офіцерів!

Вартість квитків – від 50 до 170 гривень.

Придбати квитки можна у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 

Напередодні свята Миколая вінницькі малюки побачать казкову виставу «Льодовиковий період» - фото 2
title