22 черв. 2022 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

150

0

Наші воїни під Ізюмом взяли у полон бурятів, тувинців і росіян із Сахаліну

Наші воїни під Ізюмом взяли у полон бурятів, тувинців і росіян із Сахаліну

Вінничанин розповів про ситуацію біля Ізюму


Наші воїни під Ізюмом взяли у полон бурятів, тувинців і росіян із Сахаліну

Вінничанин Юрій Басюк, який в складі нашої 120 бригади тероборони захищає країну біля Ізюму, розповів, що ЗСУ взяли у полон росіян, які мали наступати в напрямку Слов’янська.

«Ворог тут вже не намагається наступати в бік Слов’янська. В нього вже вичерпались сили. А наші два дні тому взяли у полон спочатку 17 орків, потім ще двох. Там є буряти, тувинці, вихідці з Сахаліну та Курильських островів.

Як розповіли самі полонені, їх і ліску була ціла рота. Наші її постійно обстрілювали. З тої роти залишилась половина. Командир надав наказ наступати на наші позиції. Половина відмовилась, половина пішла. Ті що залишились, їх частину впіймали, частину знищили.

Не веселі в них тут справи, наступати вже ніхто не хоче. Тут до них поступає підкріплення, але воно постійно знищується, в тому числі за нашою допомогою», - говорить Юрій.

Кожного дня наші воїни допомагають знищувати ворожу техніку, яку російська армія не припиняє тягти в Україну.

«У ворога велика паніка, бо у них великі втрати. Якщо вони відмовляються (йти в наступ - ред), то по них стріляють свої ж. Якщо йдуть, то по них стріляють наші. От така у них, окупантів, незавидна участь.

Тримаємо стрій. Віримо в ЗСУ. Любимо найближчих і наближаємо нашу перемогу. Зустрінемось на параді перемоги. Слава Україні», - каже Юрій.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title